Termeni și condiții

Prin utilizarea şi vizitarea blogului razvanbucur.ro („Blog” / “Site”) autorii şi utilizatorii sunt de acord cu termenii şi condiţiile aplicabile. Dacă nu sunteţi de acord cu acestea, vă rugăm să nu utilizaţi şi să nu vizitaţi Site-ul.

Administratorul Site-ului are dreptul de a modifica în orice moment termenele şi condiţiile aplicabile, fără a fi necesară notificarea prealabilă a autorilor şi / sau utilizatorilor. Dupa publicarea pe Site a termenilor şi condiţiilor modificate, acestia devin automat aplicabili. Prin urmare, vă sugerăm să revedeţi periodic prezenta secţiune.

Utilizatorii sunt unicii responsabili pentru conţinutul accesat, pentru comentariile postate pe site şi pentru consecinţele postărilor lor, inclusiv pentru respectarea cerintelor privind protectia datelor cu caracter personal. Administratorul Site-ului nu are nici un fel de responsabilitate pentru conţinutul şi comentariile postate de utilizatori.

Postarea comentariilor implică garanţia din partea comentatorilor că sunt titularii tuturor drepturilor de autor asupra conţinutului, precum şi / sau că au obţinut consimţământul necesar postării acestora pe Site de la titularii drepturilor. În plus, prin publicarea conţinutului şi postarea comentariilor pe Site fiecare dintre utilizatorii Site-ului întelege şi acceptă că este singurul responsabil şi va despăgubi Site-ul, administratorul acestuia sau terţii pentru orice prejudiciu ce decurge din acţiunile sale.

Administratorul Site-ului vor înlătura orice conţinut sau comentariu cu privire la care au fost notificaţi că încalcă drepturile de proprietate intelectuală ale terţilor. Administratorul Site-ului îşi rezervă dreptul de a înlătura orice conţinut sau comentariu fără o notificare prealabilă a autorului.

Autorii şi utilizatorii acordă Site-ului şi administratorului acestuia dreptul de a publica şi utiliza în orice mod conţinutul publicat şi comentariile postate, inclusiv, dar fără a se limita la scopuri de promovare. De asemenea, autorii şi utilizatorii înţeleg şi acceptă faptul că administratorul Site-ului are dreptul de a păstra pe servere proprii o copie a articolelor chiar după ce acestea au fost îndepărtate sau şterse de către autori.