Despre mine

In cazul in care iti doresti o colaborare, accept plata in cryptomonede, indeosebi altcoins: VET, CKB, StormX, SNX etc.

Am inceput acest blog cu ideea de a scrie doar despre PR, marketing si social media, domenii in care activez. Pe masura ce am inceput sa scriu am schimbat un pic conceptul pentru ca am dorit sa fie un loc care sa ma reprezinte si in care sa prezint macar partial ceea ce ma intereseaza si ma motiveaza sa ma ridic din pat in fiecare zi, indiferent daca este vorba despre o campanie online, o carte sau un comunicat primit.

Cateva detalii despre mine:

 • Varsta 39 ani
 • Marime la tricou XXL
 • Marime la pantofi 45
 • Colectionez carti si monede vechi, insigne
  CD-uri cu muzica rock si multe altele :)

   

 • Conduc Dacia Logan 1.4MPI
 • Animale preferate ciobanesc carpatin / corb,
  pisica birmaneza 
 • Aparat fotoNikon D5100 + 55 – 200 VR
 • Telefon Huawei Mate 20 PRO
 • Laptop + tabletaASUS

Experienta profesionala si educatie

In timpul alegerilor din 2004 am lucrat in campania pentru locale pentru un partid politic, din partea caruia am fost reprezentant in cadrul Comisiei electorale 1 din Sibiu. Am participat, de asemenea, si la campania pentru presedintie.

In timpul acelei campanii electorale m-am scarbit de ceea ce inseamna politica in Romania si de lipsa de verticalitate, fapt pentru care nu am mai dorit sa particip la nici o campanie pentru nici un partid politic. Stiu ca acest lucru este o greseala din partea mea si din partea celorlalti tineri scarbiti de clasa politica, lasandu-i liberi sa faca ce vor si sa fure viitorul tuturor, dar in momentul de fata nu vad nici o optiune viabila.

Sper ca la urmatoarele alegeri sa gasesc pe cineva pe care sa-l respect pentru a ma putea implica in campania lui sau a ei, nu fac discriminare.

Prin decembrie 2002 am pus bazele Metal Silvae E-zine care avea ca scop initial promovarea trupelor rock din strainatate pe teritoriul Romaniei.

In 2005 am reusit sa aduc trupa Ancient Ceremony in Romania in urma unor discutii purtate cu Nelu Brandusan – MaximumRock, in cadrul unui turneu european pe care il efectuau, pentru o serie de trei concerte in: Cluj Napoca, Sibiu si Bucuresti. Pentru Cluj Napoca si Bucuresti organizatorul a fost Nelu iar in Sibiu, Laurentiu Straut – Radio AlphaStar (cred ca asa se numea postul).

Primul eveniment organizat de mine de la cap la coada (cautare locatie, trupe etc.) a fost un concert caritabil pentru Ioana. Mai multe detalii despre eveniment gasiti pe blogul Metal Silvae.

Experienta profesionala

 1. Zelist Monitor & fbMonitor by TreeWorks Ianuarie 2011- in prezent · PR & Social Media Specialist / Product Manager
 2. Asociatia de Standardizare din Romania Iulie 2006 – Ianuarie 2011 · Redactor
 3. Editurile Mira & Donaris – Sibiu Iulie 2004 – Iulie 2006 · DTP & Project Manager

Educatie

 1. Formator autorizat CNFPA Noiembrie 2010 · 
 2. Master SNSPA – Comunicare si Relatii Publice Absolvent 2009
 3. Curs Managementul Calitatii si formarea auditorilor interni – ASRO Noiembrie 2006 
 4. Facultatea de Drept “Simion Barnutiu” – Sibiu – Specializare Stiinte Politice Absolvent 2006 
 5. Liceul Alexandru Ioan Cuza – Slobozia Septembrie 1998 – Iunie 2002 · 

In 2011 am lansat impreuna cu bunul meu prieten Attila proiectul de banda desenata PercivalComics, proiect in care s-a implicat si Alexandra timp de 1 an.

Interviuri acordate:

1) Interviu pe Dascloud.ro – Sondajul emoticoanelor (aici gasesti screenshot-ul articolului, iar de aici il poti downloada in format .doc)

2) Interviu despre Percival Comics pe Blogatu.ro (aici gasesti screenshot-ul articolului, iar de aici il poti downloada in format .doc)

3) Am raspuns catorva intrebari pentru Financiarul – acum Income Magazine – despre companiile romanesti pe Facebook (aici gasesti screenshot-ul articolului, iar de aici il poti downloada in format .doc).

Articolul a fost preluat partial de catre Manager.ro (aici gasesti screenshot-ul articolului, iar de aici il poti downloada in format .doc)

Discussion

 1. Catalina Dobrean

Leave a Reply