Hai la evenimentul Automation for Sustainable and Durable Growth

Europuls Automation for Sustainable and Durable Growth

Inovația tehnologică este recunoscută ca fiind un element cheie al creșterii economice. Este foarte important, însă, să ne asigurăm că această creștere este durabilă, incluzivă și eficientă. În acest scop, Europuls – Centrul de Expertiză Europeană, în parteneriat cu UiPath, găzduiește evenimentul online „Automation for Sustainable and Durable Growth” în data de 28 noiembrie 2022, ora 10:00 – 12:00 AM CET (11.00 – 13.00 ora României).

Evenimentul este structurat în două părți. Participarea la eveniment este gratuită, iar înscrierea se face prin completarea unui formular care poate fi accesat AICI. Webinarul va putea fi urmărit pe platforma ZOOM, dar și pe canalele de social media ale Europuls. Evenimentul se desfășoară în limba engleză.

Prima parte își propune să faciliteze o conversație cu factorii de decizie și experții de la nivelul Uniunii Europene, concentrându-se asupra planurilor, strategiilor și inițiativelor UE de a valorifica oportunitățile pe care tehnologiile digitale le aduc, cunoscute drept ”tranziția digitală a Europei”.

A doua parte a dezbaterii se va concentra pe lansarea unui Whitepaper realizat de experții afiliați Europuls, evidențiind modul în care automatizarea poate reprezenta pârghia folosită pentru atingerea țintelor din documentul strategic Digital Decade, deschizând în același timp o nouă cale către o economie mai rezistentă și mai durabilă.

În cadrul evenimentului ”Automation for Sustainable and Durable Growth”, vor avea intervenții următorii decidenți la nivel european și specialiști în domeniul tehnologiilor digitale:

  • E.S Clara Staicu – Reprezentant Permanent Adjunct, Reprezentanța Permanentă a României pe lângă Uniunea Europeană;
  • Dragoș Tudorache – Membru al Parlamentului European, Renew Europe;
  • Alina Ujupan – Membru al Cabinetului Vicepreședintelui Executiv Margrethe Vestager, Comisia Europeană;
  • Margareta Chesaru (Mucibabici) – Public Affairs and Social Impact Director, UiPath;
  • Irina Buzu – Expert afiliat Europuls, Cercetător internațional în tehnologii emergente;
  • Davor Ljubenkov – Expert afiliat Europuls, Cercetător internațional în tehnologii emergente;
  • Dalia Alic – Expert afiliat Europuls, Cercetător internațional în tehnologii emergente.

Moderatori:

  • Tana Foarfă – Director, Europuls,
  • Francesca Cristea – Head of Policy and Programs, Europuls.

Cercetarea pregătită de Europuls – Centrul de Expertiză Europeană în parteneriat cu UiPath oferă sprijin în înțelegerea trendului automatizării, a oportunităților sale și determină identificarea pașilor concreți pentru dezvoltarea comunității din care facem parte. Acest studiu va fi oferit tuturor participanților la webinar și va fi postat pe pagina evenimentului.

Cercetarea va fi disponibilă imediat după terminarea evenimentului.
_____________________________________________________________________________________
Europuls – Centrul de Expertiză Europeană, inițiatorul și fondatorul forumului EUROSFAT, este o organizație non-guvernamentală înființată în anul 2010 la Bruxelles de un grup de experți români în afaceri europene. Scopul Europuls este de a promova procesul de integrare europeană în România, dar și de a contribui la dezvoltarea unui spațiu public european. Europuls urmărește să încurajeze dezbaterile publice pe teme europene prin articole și studii, precum și prin organizarea de dezbateri, ateliere de lucru și conferințe, în timp ce membrii Comisiei Europene, ai Parlamentului European, ai Guvernului și ai Parlamentului, reprezentanți ai  societății civile și mediului de afaceri, experți și jurnaliști se întrunesc pentru a discuta temele relevante din cadrul Uniunii Europene.

EUROSFAT 2021 este câștigătorul național al Premiului Charlemagne 2022 pentru cel mai bun proiect destinat apropierii tinerilor de valorile europene.
_____________________________________________________________________________________

Leave a Reply