Brother Romania anunta programul de educatie pentru reciclare

Brother CSR IHR StartEvo

Brother Romania, marca recunoscuta la nivel mondial pentru inovatie tehnologica, se implica in educarea tinerei generatii in ceea ce priveste mediul, prin implementarea la nivel local a programului sau de reciclare.

In acest context, ca prima actiune Brother in domeniul reciclarii derulata in parteneriat cu , in perioada 8-9 octombrie 2022 a avut loc la Scoala Ion Heliade Radulescu din Bucuresti . Ca fost elev al acestei scoli, dl. Sebastian Burduja, ministrul Cercetarii, Inovarii si Digitalizarii, a participat la actiune alaturi de copii. In cadrul acestui prim proiect, copiii au demonstrat ca stiu sa schimbe un cartus cu toner la imprimanta in cadrul unei probe coordonate de compania Brother si au prilejul sa invete ce sa faca cu cartusele golite, astfel incat sa nu afecteze natura.

Brother Romania anunta cu acest prilej programul prin care colectarea cartuselor de la imprimantele sale se face in mod gratuit si in Romania, demarand acum o serie de actiuni de constientizare si educatie pentru reciclare.

Noi, la Brother, ne asumam responsabilitatea fata de mediu si incurajam clientii sa faca acelasi lucru trimitandu-ne cartusele de cerneala si cartusele de toner pentru reciclare fara costuri. Copiii ne pot da lectii in acest sens, de aceea procesul de educatie incepe de la varste fragede pentru ca, astfel, impactul nostru asupra mediului sa fie cat mai redus”, a declarat Simona Tandarica, Country Manager Brother Romania.

Aceasta actiune vine sa completeze seria de activitati Brother care au in vedere sustinerea Obiectivelor de Dezvoltare Durabila ale Organizatiei Natiunilor Unite (ONU). De peste patru editii compania Brother sustine absolventii programului de master pe domeniul protectiei mediului de la Facultatea de Imbunatatiri Funciare si Ingineria Mediului (FIFIM) din cadrul Universitatii de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti (USAMVB) prin acordarea premiului Climate Action, precum si actiuni de ecologizare a zonelor montane din Romania.

Compania implementeaza programul Brother Group Environment Vision 2050, alaturi de cele mai importante companii ale lumii. In acest context Brother Romania se implica in incurajarea educatiei si cercetarii pentru a gasi solutiile inteligente in pastrarea si promovarea biodiversitatii.

Mai multe detalii despre reciclarea consumabilelor Brother.

Leave a Reply