UltraVision Consult integreaza solutiile de securitate DSC PowerSeries Neo

DSC PowerSeries Neo

Driverul dezvoltat de echipa UltraVision Consult permite integrarea solutiilor de securitate Johnson Controls in platforma AppVision™ pentru a simplifica capacitatea de gestionare a unui sistem complet de securitate instalat in incinta unei afaceri sau unui complexul rezidential.

Echipa UltraVision Consult, partener strategic pentru tarile din Europa Centrala si de Sud-Est al companiei Prysm Software, a dezvoltat prin resurse proprii un driver de integrare in platforma PSIM (Physical Security Information Management) solutiile de securitate dezvoltate de Johnson Controls, gama DSC PowerSeries Neo.

Integrarea solutiei DSC in platforma AppVision™ permite operatorilor sa utilizeze un proces eficient de informare si reactie asupra evenimentelor depistate de perifericele de securitate si siguranta instalate in proximitatea incintei. Astfel, prin acest driver, portofoliul UltraVision Consult adauga o noua dezvoltare care extinde capacitatile PSIM-ului AppVision™ si posibilitatile de proiectare si integrare ale solutiilor pentru pietele regionale de securitate, automatizare a cladirilor, industriale si multe altele.

Solutia de securitate a producatorului integreaza prin conexiuni wireless sau hibrid, diferite echipamente precum: senzori de securitate, detectori de efractie si tastaturi de dezarmare. Dezvoltarea DSC este o solutie fiabila ce are capacitatea de a transmite wireless pe o distanta de pana la 2km. Datorita criptarii AES de 128 de biti, informatiile private sunt comunicate in siguranta in interiorul sistemelor de securitate ale complexelor mari rezidentiale sau ale intreprinderilor de mici dimensiuni.

Adaugarea in portofoliul UltraVision Consult a solutiei de securitate Johnson Controls a fost facuta cu ajutorul producatorului si prin efortul echipei de dezvoltare si implementare a UltraVision Consult. Astfel, extindem capacitatile platformei PSIM de integrare si gestionare a proceselor de securitate si siguranta, indiferent de verticala in care actioneaza potentialul client. Prin dezvoltarea noului driver pentru solutia PowerSeries Neo extindem plansa de posibilitati de infrastructuri si sisteme de securitate care pot fi automatizate si gestionate eficient folosind AppVision™”, a declarat Florin Marica, director general al UltraVision Consult.

Demonstratia live a integrarii solutiei de securitate in platforma AppVision™ a avut loc in cadrul unui webinar pe 29 septembrie pe platforma oficiala a comunitatii Prysm la care au participat Florin Marica, director general al UltraVision Consult si Narcis Pica, Technical Sales Manager, Security Products, Building Technologies & Solutions pentru Johnson Controls.

Despre Johnson Controls

Johnson Controls (NYSE:JCI), transforma mediile in care oamenii traiesc, lucreaza, invata si se joaca. In calitate de lider global in domeniul cladirilor inteligente, sanatoase si durabile, misiunea companiei este de a reimagina performanta cladirilor pentru a servi oamenii, locurile si planeta. Istoria companiei de 140 de ani include inovatia, proiectele viitorului pentru industrii precum: sanatatea, educatia, centrele de date, aeroporturile, stadioanele, industria de prelucrare si dincolo de OpenBlue, oferta noastra digitala completa. Cu o echipa globala de 100.000 de experti in peste 150 de tari, Johnson Controls ofera cel mai mare portofoliu mondial de tehnologie si software pentru cladiri, precum si solutii de servicii de la unele dintre cele mai de incredere nume din industrie. Vizitati www.johnsoncontrols.com pentru mai multe informatii.

Despre Prysm

Prysm Software este o companie franceza de dimensiuni medii cu sediul in Aix en Provence, care dezvolta si comercializeaza un software PSIM: AppVision™. Activ pe piata de peste 25 de ani, Prysm Software se bazeaza pe reteaua sa de parteneri distribuitori si integratori pentru a implementa si mentine proiecte cu platforma AppVision™. Mai multe despre Prysm aflati la: https://prysm-software.com/.

Despre UltraVision Consult

UltraVision Consult este integrator de solutii de securitate si control al accesului, fiind unicul distribuitor in Romania si in Europa Centrala si de Sud-Est a suitei software AppVision™ PSIM, platforma deschisa de unificare a tehnologiilor si echipamentelor de la diferite branduri din piata, care asigura informarea operatorilor, supervizarea, comanda si controlul proceselor intr-un mod unitar. AppVision™ permite realizarea unor configuratii tehnologice de excelenta in realizarea unei solutii profesionale de securitate. Intr-o piata complexa, cu sute de producatori de sisteme, deseori incompatibile, UltraVision reuneste prin AppVision™ cele mai competitive marci printr-un sistem unic de control si management. Mai multe detalii aflati la: http://ultravisionconsult.com/.

Leave a Reply