Vodafone va dota cu echipamente IT 141 de case de tip familial si centre de plasament

Vodafone Donatie Craciun

Cu aceasta ocazie, peste 1500 de copii si tineri vor beneficia de laptopuri, tablete si Internet mobil.

Vodafone va dota cu echipamente (tablete, laptopuri) si servicii de Internet mobil 141 de case de tip familial si centre de plasament din Bucuresti si 23 de judete ale tarii, respectiv: Alba, Arad, Bacau, Bihor, Bistrita-Nasaud, Botosani, Brasov, Buzau, Cluj, Covasna, Dambovita, Ialomita, Iasi, Ilfov, Maramures, Mures, Neamt, Prahova, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Timis, Vaslui.

In luna decembrie 2021, un euro pentru fiecare tranzactie (abonament nou si reinnoire de abonament) realizata de clientii Vodafone de mobil, internet si televiziune este redirectionat pentru achizitionarea de echipamente digitale pentru copiii si tinerii din case de tip familial si centre de plasament.

Casele de tip familial si centrele de plasament implicate in proiect deservesc un numar de peste 1500 de copii si tineri cu varste cuprinse intre 7 si 26 de ani. Proiectul este initiat si sustinut financiar de Vodafone Romania si este implementat cu sprijinul Fundatiei Vodafone Romania, al Fundatiei Hope and Homes for Children Romania si al Asociatiei SOS Satele Copiilor Romania.

Craciun magic si pentru clienti

Campania de responsabilitate sociala pe care Vodafone o deruleaza este posibila cu ajutorul clientilor Vodafone existenti, dar si al celor noi, pentru care compania a pregatit o oferta dedicata de Craciun. Astfel, la achizitia de abonamente de servicii mobile, in functie de planul tarifar ales, clientii noi vor primi cadou tablete, casti wireless, asigurare la telefon sau internet nelimitat, la fel si la prelungirea abonamentului, in functie de valoarea acestuia si de criteriile de eligibilitate.

Utilizatorii prepay care se porteaza in reteaua Vodafone si opteaza pentru unul din abonamentele RED Infinity 22 sau RED 15 primesc un voucher de 50 de euro pentru achizitia unui telefon smart pe www.vodafone.ro, respectiv internet nelimitat timp de trei luni daca isi achizitioneaza unul din abonamentele RED 9 si RED 12.

Nu in ultimul rand, toti abonatii la serviciile mobile vor primi un voucher cadou in valoare de 50 de euro pentru achizitia unui telefon smart de pe www.vodafone.ro, pana la sfarsitul anului. Totodata, clientii care achizitioneaza Oferta 6 la cartela cu numar nou, o primesc la pretul de cinci euro, alaturi de un voucher in valoare de 50 de euro pe care il pot folosi pe site-ul Vodafone pentru achizitionarea unui telefon smart, fara abonament. De acelasi voucher se pot bucura si clientii prepaid existenti care opteaza pentru orice oferta incepand cu Oferta 6.

Vodafone TV, cadou de Craciun de la Vodafone

Pachetul de servicii cu Internet si televiziune Home Deal (Net500 +197 de canale TV) este disponibil de Craciun la un pret promotional de 9,9 euro/luna, alaturi de Vodafone TV cu optiunea 4K oferite cadou clientilor noi. Pentru clientii de servicii mobile, pachetul este disponibil la pretul de 7,9 euro/luna. Tot pentru clientii de servicii fixe, Vodafone ofera upgrade gratuit de la Net 300 la Net 500, pana la 50 de canale TV extra pentru trei luni, gratuit, si Vodafone TV cadou la reinnoirea abonamentului.

Mai multe detalii despre noua oferta Vodafone Romania sunt disponibile pe www.vodafone.ro/craciun.

Leave a Reply