Castiga un monitor profesional ViewSonic ColorPro VP2768a validat Pantone

Am primit in urma cu ceva vreme comunicatul lansarii campaniei de mai jos. Am tot zis ca o sa public dar m-am luat cu altele si am uitat. Noroc ca imi faceam astazi curatenie prin e-mail-uri si am vazut ca termenul pana la care mai puteti participa este 11 aprilie 2021.

La finalul articolului o sa gasiti si raspunsurile pentru intrebarile quiz-ului.

ViewSonic ColorPro VP2768a

Campania a fost lansata in data de 10 martie 2021 iar cei care raspund corect la intrebari legate de Pantone si monitoarele ColorPro VP68a pe pagina dedicata campaniei vor primi sansa de a castiga un monitor profesional ColorPro VP2768a validat Pantone.

Validarea Pantone demonstreaza ca monitorul VP2768a asigura o acuratete deosebita a culorilor, potrivita pentru creatorii de continut. Vom continua colaborarea stransa cu Pantone, pentru ca pe viitor sa putem oferi si mai multe monitoare validate  Pantone.  Oscar Lin, sef al diviziei de monitoare la ViewSonic.

Monitoarele profesionale ColorPro VP68a ofera culori realiste, vii si fidele

Monitoarele profesionale ColorPro VP68a indeplinesc toate cerintele Pantone, trecand toate testele de simulare Pantone® Formula Guide, oferind culori realiste, vii si fidele. Prin lansarea campaniei ‘Deveniti experti in culori’ impreuna cu ViewSonic, continuam parteneriatul strans pe care il avem, al carui scop este acela de a oferi culori vii si fidele creatorilor de continut din toata lumea, a declarat Iain Trevor Pike, director pentru licentiere Pantone.

Campania “Deveniti experti in culori” se desfasoara in perioada 10 martie – 11 aprilie. Castigatorii vor fi alesi prin tragere la sorti si anuntati pe data de 26 aprilie 2021. Participantii trebuie sa raspunda la patru intrebari despre Pantone si despre monitoarele ColorPro VP68a. Cei care vor raspunde corect la toate intrebarile vor lua parte la tombola. Pe langa sansa de a castiga un monitor ColorPro VP2768a, participantii pot primi diverse premii speciale, proiectate folosind Pantone Color of the Year 2021, PANTONE 17-5104 Ultimate Gray si PANTONE 13-0647 Illuminating.

Monitoarele ViewSonic ColorPro VP68a au fost proiectate pentru creatorii de continut care apreciaza acuratetea si precizia culorilor. Gama a fost testata riguros, trecand benchmark-urile de validare Pantone, bazate pe intreaga gama de culori Pantone Formula Guide, astfel ca acoperirea spectrului sRGB este de 100%.

Raspunsurile la intrebari sunt:

  1. Slide 1 – culorile portocaliu si gri din partea dreapta
  2. Slide 2 – Strenght & Hopefulness
  3. Slide 3 – poza din stanga care arata ca un diamant
  4. Slide 4 – Pantone Validated
  5. Slide 5 – compleaza prenumele, numele, adresa de e-mail iar la tari la Others.

Bafta la castigat!

Discussion

Leave a Reply