Switch-ul CN9950 – KVM over IP si conectivitate DisplayPort la rezolutie 4K

Nu am mai folosit un dispozitiv KVM de peste 10 ani de cand am plecat de la fostul job. Aveam pe un singur monitor conexiune cu serverul si inca vreo 3 – 4 calculatoare la simpla apasare a unui buton.

Intrucat munca la distanta si munca de la domiciliu au devenit treptat un nou normal in timpul pandemiei, cererea pentru comutatoare KVM over IP a crescut considerabil. CN9950 ofera capacitatea de acces la distanta peste reteaua Internet prin protocolul IP la un PC sau un server dedicat printr-o conexiune de retea directa la nivel de BIOS, protejata la atacuri cibernetice, si se adauga modelelor anterioare cu calitate vizuala avansata, oferind rezolutii de pana la 4K DCI. Modelul permite accesul la distanta securizat la resurse audio, video si media virtuale digitale, facilitand partajarea instantanee a fisierelor si actualizarile de sistem prin retea fara a fi nevoie de instalare sau configurare suplimentara a software-ului. Odata cu integrarea CN9950 in retelele proprii, companiile si organizatiile guvernamentale sunt capabile sa asigure calitatea si eficienta muncii la distanta.

Switch KVM ATEN CN9950

CN9950 ofera capacitate over-IP pentru acces la distanta la un PC sau server dedicat printr-o conexiune de retea directa la nivel de BIOS, rezistenta la atacuri cibernetice

  • Printre caracteristicile principale ale acestui model de switch se numara:
    Acces de la distanta protejat de securitate – Ofera o conexiune directa la nivel de BIOS la computerul sau serverul dedicat pentru a permite accesul instantaneu de la distanta din diferite locatii fara a necesita instalare sau configurare suplimentara de software.
  • Conectivitate redundanta pentru alimentare cu energie – Este echipat cu conectivitate dual LAN / power care consolideaza fiabilitatea sistemului, mentinand alimentarea neintrerupta pentru operatiuni in orice situatie de urgenta.
  • Suport media virtual pentru actualizarea prompta a sistemului – Permite suportul media virtual autorizat pentru a rula fisiere de aplicatii si pentru a efectua instalari de software prin retea; acest lucru este util mai ales pentru diagnosticarea si depanarea problemelor de retea si BIOS, precum si pentru efectuarea actualizarilor de software si a patch-urilor pentru a va mentine sistemul actualizat.
  • Conectivitate DI si releu pentru abordarea de urgenta – Are incorporat un terminal de control cu 5 pini pentru o conexiune de intrare DI pentru alerte de sistem (de la un termometru, senzor de umiditate, senzor de usa), precum si un releu terminal pentru caracteristica de pornire virtuala prin care se reporneste de la distanta un PC sau server blocat pentru a asigura disponibilitatea constanta a sistemului pentru aplicatiile critice

ATEN CN9950

 

Calea hardware de acces la distanta este separata de reteaua de operare pentru a mentine securitatea datelor si a fluxului de lucru end to end

Echipamentul va fi disponibil in Romania prin reteaua de parteneri ATEN.

Leave a Reply

%d bloggers like this: