ViewSonic a primit distinctia de Partener Intel Titanium

ViewSonic Distinctia Partener Intel Titanium

ViewSonic a primit statutul de Partener Intel Titanium – cel mai inalt nivel pe care il poate ocupa un membru al aliantei – datorita colaborarii cu Intel in vederea implementarii inteligentei artificiale si a solutiilor de deep learning in ecosistemul myViewBoard, dar si pentru utilizarea tehnicilor computerizate pentru a imbunatati experienta utilizatorilor in cazul invatatului de la distanță si muncii de acasa.

Solutiile inovatoare ViewSonic in domeniul IoT corespund la randul lor viziunii Intel in ceea ce priveste dezvoltarea si promovarea de noi tehnologii, intr-o lume tot mai dependenta de date. Odata cu statutul Titanium, ViewSonic dobandeste acces exclusiv la resursele Intel, pentru a furniza cele mai avansate produse si solutii clientilor sai.

ViewSonic colaboreaza cu Intel inca din anul 2018 pentru a dezvolta ecrane interactive si table digitale avansate pentru spatii de lucru si sali de clasa. Printre rezultatele acestei colaborari se numara solutia ViewSonic myViewBoard Sens cu inteligenta artificiala, care integreaza setul Intel OpenVINO™, pentru a oferi recunoasterea expresiilor faciale si indexarea starii de spirit a elevilor.

Aceasta solutie masoara raspunsul emotional al publicului, oferindu-i prezentatorului sau profesorului feedback in timp real, pe durata prezentarii pentru a-si putea modifica modalitatea de prezentare. Datele analitice sunt incarcate in cloud pentru a putea analiza ulterior rezultatele activitatii didactice.

Tehnologia myViewBoard Sens este utilizata impreuna cu senzori care inregistreaza temperatura, umiditatea, iluminarea (de exemplu, luminozitatea si temperatura a culorii), nivelulul de zgomot si miscarea. Aceste date ofera profesorilor o idee despre mediul in care creste progresul elevilor si permit acestora sa faca schimbari in timp util ale mediului ambiant pentru a spori eficienta procesului educational.

O astfel de solutie ar fi fost minunata in urma cu 25 de ani cand eram in scoala iar din cauza caldurii din interior nu ne puteam concentra, fiind mai tot timpul artagosi sau somnorosi iar profesorii, desi isi dadeau interesul, nu reuseau sa scoata cele mai bune versiuni ale noastre.

De asemenea, din aceasta colaborare au mai rezultat dezvoltarea de produse ViewBoard cu certified Solutii IoT certificate Intel® pentru Punerea pe Piata (Market Ready Solutions –Intel ® IMRS) si plugin-ul MyViewBoard pentru solutia Intel Unite®.

In calitate de partener esential recunoscut Intel, ViewSonic isi propune sa ofere o tranzitie usoara si sigura catre invatamantul la distanta si munca de acasa.

Leave a Reply

%d bloggers like this: