Webstock 2020 – 2 zile de conferinte live online

webstock 2020

Pentru prima data in istoria sa, Webstock va fi un eveniment de 2 zile, cu 2 zile de conferinte live online, ca intr-un maraton TV si o gala de premiere Webstock Awards la finalul evenimentului.

Cei mai buni speakeri si specialisti in social media – ca in fiecare an, oameni care s-au remarcat in ultimul an si care aduc noile tendinte, vin la Webstock.

Evenimentul va fi organizat pe platforma Contactless Conference, testata deja de 3 ori pana acum cu ajutorul evenimentelor anterioare organizate de Evensys. Daca tineti minte, Virtual Summit a fost prima conferinta online full-day organizata pe o scena de eveniment, gandita ca o transmisiune live intr-un studio TV.

Cum peisajul social media a evoluat in ultimii ani, au fost incluse noi categorii la Webstock Awards: 2 categorii de pocasturi, categorii pentru User Generated Content, Communities, Live Video, Creative Ideas, Company Blogs etc.

Te invit asadar sa fii alaturi de noi, ceilalti participanti fideli ai evenimentului si sa te inscrii pe site aici: www.webstock.ro/participare/#up.

Taxa de participare este 0. Doar daca doresti sa beneficiezi de abonamentul pentru evenimente achiti o taxa in valoare de 150 Euro+TVA. 

Daca nu esti hotarat sa participi, viziteaza-le profilele sociale si cu siguranta o sa gasesti o mie de motive sa participi la Webstock! Daca tot nu le gasesti, trimite-mi un mesaj pe pagina de Contact si iti voi raspunde tuturor intrebarilor. Este evenimentul meu favorit!

Cont Twitter – https://twitter.com/webstockro 

Leave a Reply