Abonamentul Evensys – cea mai buna oferta pentru conferinte de marketing, social media si comunicare

prezentare abonamente evensys

Pe Cristi & pe intreaga echipa Evesys ii cunosc de foarte multi ani, bate spre 15 ani. Ne stim de atata vreme si ne-am vazut in atatea ocazii online si offline, participand la o aproape toate evenimentele organizate de ei.

Pentru orice organizator de evenimente, inclusiv Evensys, perioada asta este una plina de provocari si de reinventare a modului de a face business. De la organizare de concerte in sali arhipline, la organizare de concerte in masini individuale sau la organizare de concerte / conferinte transmise live pe internet. Toata lumea asteapta cu mult optimism sa poata reincepe din nou evenimentele si se pregatesc pentru viitor prin lansarea unor noi tipuri de produse sau servicii adaptate noului context.

Evensys, la aniversarea de 14 ani de existenta, a lansat un produs nou – Abonamentul Evensys, o idee care ii va ajuta sa aiba continuitate in activitate si care ii si obliga sa realizeze evenimente in viitor.

Site-ul acestui pachet special este aici: https://www.evensys.ro/abonamente/

Nu stiu daca este primul produs de acest fel din Romania realizat de catre un organizator de evenimente dar cu siguranta este printre primele lansate si este important pentru intreaga piata ca astfel de abonamente sa devina un model si pentru ceilalti organizatori astfel incat sa poata trece mai usor peste situatia in care ne aflam.

Exista initiative similare in Horeca unde cafenele si restaurante au lansat vouchere pentru a-si sustine afacerea. Daca nu ma insel, Beans & Dots a fost initiator.

Abonamentul Evensys acopera toate evenimentele de marketing, comunicare si digital: : Digital Marketing Forum, Webstock, PR Forum si altele, evenimente devenite puncte de referinta in marcom sau poti alege orice eveniment nou ce o sa fie lansat pe parcursul anilor 2021 sau 2022.

Ce presupune Abonamentul Evensys?

Obtii acces la conferinte cu vechime ori la noi evenimente despre marketing, social media si comunicare, cu un abonament flexibil pe care il poti folosi cand doresti tu, pana la finalul anului 2022.

Platesti biletul pentru 1 conferinta (150 Euro+TVA) si primesti acces la 3 conferinte pana la finalul anului 2022.
Abonamentul nu include participarea la training-urile organizate in cadrul anumitor evenimente, ci doar la ziua de conferinta.

Oferta Abonamentul Evensys este valabila pana la 1 septembrie 2020.

De retinut!
Contravaloarea abonamentului poate fi returnata la cerere pe tot parcursul perioadei, atat timp cat nu ai beneficiat inca de participarea la un eveniment.

Leave a Reply