Mihai Rotaru, co-fondatorul Clever Taxi, investește în Appsulate

Echipa Appsulate

Mihai Rotaru, co-fondatorul aplicației și CEO al Clever Taxi, cea mai utilizată platformă de e-hailing din România investește într-unul dintre cele mai promițătoare startup-uri din piață: Appsulate, câștigătorul Start-up Excellence Award în cadrul Innovation Labs 2018.

,,Am anunțat încă de când am vândut Clever Taxi că unul dintre planurile mele este să investesc în startup-uri locale promițătoare, pentru a-mi aduce aportul în dezvoltarea mediului antreprenorial tehnologic. Appsulate mi-a atras atenția prin echipa extrem de bine închegată și prin inovația pe care o propune. Văd un potențial imens în transformarea lor treptată în lider pe zona de cyber-security, mai ales în contextul unui viitor în care mediul muncii migrează spre remote din ce în ce mai mult”, a declarat Mihai Rotaru.

Mihai Rotaru fondator Clever Taxi

Echipa Appsulate este reprezentată de Alex Negrea (co-fondator și Chief Technical Officer) și Uli Mittermaier (co-fondator și CEO). Startup-ul are sediul central în Boston, iar centrul de dezvoltare efectivă este în București. Appsulate susține organizațiile în combaterea atacurilor cibernetice prin protejarea aplicațiilor web critice cu un scut virtual.

Appsulate permite accesul la aplicații care conțin date sensibile printr-un spațiu protejat, cu vizibilitate ridicată și protecție împotriva atacurilor tip malware. Astfel, Appsulate împiedică pierderea sau furtul de date. Appsulate rulează în cloud, dar și prin introducerea unui stick USB. Platforma oferă avantaje atât companiilor, cât și angajaților, facilitând flexibilitatea și autonomia în programul de lucru.

Echipa Appsulate a fost premiată anul acesta cu distincția Start-up Excellence Award în cadrul programului de preaccelerare și mentorat Innovation Labs.

Despre Mihai Rotaru

Mihai Rotaru este un antreprenor român care a fondat trei companii, printre care se numără și Clever Taxi, cea mai cunoscută aplicație de e-hailing din România. În 2017, Clever Taxi a fost cumpărată de grupul Daimler Mercedes pentru suma de 10 milioane de euro. Interesele sale se concentrează pe zonele de marketplace, SaaS și inteligență artificială și este implicat în calitate de mentor, adviser și investitor în piața locală.

Despre Appsulate

Aplicația Appsulate, creată în 2018, funcționează ca un scut pentru aplicațiile web critice. Propune o soluție de lucru la distanță într-un mediu sigur prin care companiile pot personaliza cu ușurință setul de acțiuni pe care un angajat le poate realiza de la domiciliu, precum și drepturile de acces.

Leave a Reply