Sun Tech – trei zile de expozitie interactiva de tehnologie in Sun Plaza

Sun Tech Sun Plaza

Sun Plaza organizează în acest sfârșit de săptămână o expoziție interactivă de tehnologie Sun Tech. Branduri leader în gaming, VR și avangardiste îți dau întâlnire în Sun Atrium în cadrul unui eveniment disponibil publicului larg începând de vineri, 29.06.2018 și până duminică, 1.07.2018.

Timp de trei zile, în intervalul 10.00-22.00, publicul va putea lua contact cu tot ce este mai nou în tehnologie de la partenerii de eveniment, într-o interacțiune directă, prin competiții, demonstrații inedite sau prin testarea soluțiilor de realitate virtuală ori a celor dedicate pasionaților de gaming, foto, grafică etc.

Partenerii Sun Tech Interactive

Toți partenerii Sun Tech Interactive vor avea spații dedicate în care vor prezenta sisteme sau soluții free to play, cu accent pe entertainment:

PC Garage își așteaptă entuziaștii din comunitate pregătind concursuri de gaming pentru fanii Overwatch, dar și asamblări interactive de sisteme gaming.
Acer va miza pe divertismentul interactiv și va prezenta soluția proprie de Mixed Reality, alături de o varietate de dispozitive performante de gaming din bine-cunoscuta gamă Predator.
Sony PlayStation va surprinde cu soluțiile sale de realitate virtuală și va avea activări dedicate jocurilor God of War și Gran Turismo Sport și celor din platforma PlayLink..
Logitech va expune cele mai noi produse într-un set-up interactiv și potrivit testării, dispozitivele periferice însoțind PC-urile și consolele puse la dispoziția publicului.
Epson, brand deja prezent în Sun Plaza, va realiza demonstraţii cu cel mai nou videoproiector laser Full HD, va face fotografii celor prezenţi şi le va imprima pe loc şi îi va invita pe copii să-şi exerseze imaginaţia şi să deseneze cu ultima generaţie de videoproiectoare interactive.
Trust Gaming va fi prezent cu un corner interactiv unde vor avea, pe lângă perifericele lor cunoscute, și un loc de relaxare în care doritorii se pot juca și pot testa în voie
Cool Bike, un brand tânăr, va prezenta vehiculele sale electrice avangardiste – biciclete, trotinete, monocicluri.

Expoziția este deschisă publicului larg, în căutare de acțiuni aparte, cu accent pe noutate și divertisment și nu este destinată vânzării.

Detalii se găsesc aici.

Sun Tech expozitie interactiva tehnologie

Leave a Reply