Revolut România oferă primul card gratuit noilor utilizatori

Revolut

  • Revolut ajută utilizatorii să își controleze mai bine banii cu notificări de plată, instrumente integrate de bugetare și posibilitatea de a cheltui bani fără taxe și comisioane ascunse oriunde în lume
  • Utilizatorii noi din România pot comanda primul card fizic gratuit până pe 31 mai
  • Revolut a ajuns la 30.000 de utilizatori în România și își propune să ajungă la 100.000 până la finalul anului

Revolut a deschis recent un birou în România și sărbătorește intrarea pe piață oferind noilor utilizatori primul card gratuit. Pentru a se bucura de ofertă, aceștia trebuie să își facă un cont la http://bit.ly/RevRo și să comande primul card fizic înainte de 31 mai.

O alternativă bancară digitală, Revolut oferă notificări de plată, instrumente integrate de bugetare și posibilitatea de a cheltui bani fără taxe și comisioane ascunse, oriunde în lume.

Compania londoneză a promis să zguduie de la temelie industria financiar-bancară din România și să elimine granițele, precum și taxele și comisioanele ascunse. Obiectivul echipei locale este să ajungă la 100.000 de clienți în România până la finalul anului.

Revolut are deja peste 30.000 de utilizatori în România, care au făcut până în prezent peste 450.000 tranzacții cu o valoare totală de 15 milioane de dolari. Orașele din România cu cel mai mare număr de utilizatori Revolut sunt București și Cluj-Napoca, urmate îndeaproape de Timișoara, Iași și Brașov. Vârsta medie a utilizatorilor Revolut din România este de 33 ani, iar comercianții lor preferați sunt Uber, Aliexpress, McDonald’s și Carrefour.

Utilizatorii Revolut au cheltuit fără taxe și comisioane ascunse în țară și peste hotare și, mai mult decât atât, au folosit seifurile Vaults, opțiunea de economisire lansată recent, pentru a strânge bani pentru obiectivele lor financiare. Seifurile Vaults funcționează ca o ”pușculiță” digitală și permit utilizatorilor să rotunjească fiecare tranzacție efectuată cu Revolut și să economisească diferența. Românii au deschis peste 4.500 de seifuri Vaults și au economisit peste 270.000 RON până în prezent, cele mai populare obiective fiind vacanțele, achiziționarea unei noi mașini sau nunțile. Revolut este în prezent în căutare de organizații partenere pentru a permite utilizatorilor să doneze banii economisiți în Vault către cauzele pe care le susțin, în fiecare lună.

Pentru a sărbători lansarea pe piața din România Revolut va oferi noilor utilizatori primul lor card fizic gratuit. Oferta este valabilă până joi, 31 mai, pentru toți utilizatorii care își fac cont la http://bit.ly/RevRo și comandă un card Revolut cu livrare standard, asociat contului curent.

Pentru a beneficia de această ofertă limitată, doritorii trebuie să:

  • Acceseze http://bit.ly/RevRo și să introducă numărul lor de telefon mobil;
  • Acceseze link-ul primit prin SMS pentru a descărca aplicația Revolut din Magazinul Play (pentru telefoanele cu Android) sau App Store (pentru iPhone);
  • Deschidă un cont curent din aplicație;
  • Încarce suma minimă de 50 RON în contul lor (această sumă poate fi cheltuită imediat din contul Revolut);
  • Selecteze și să comande primul lor card fizic, cu livrare standard

Revolut este contul curent de zi cu zi, singura alternativă bancară creată pentru stilul de viață global al clienților săi. De la conturi curente la plăți recurente și debite directe, oferim utilizatorilor noștri tot ceea ce le oferă băncile lor astăzi și adăugăm la asta funcționalități utile, siguranță fără precedent și tehnologie de ultimă generație. Suntem aici pentru a zgudui de la temelie industria-financiar bancară și băncile care au profitat de clienții lor prea mult timp, percepând taxe și comisioane ascunse și folosind tehnologie îndoielnică”, a declarat Irina Scarlat, Country Manager Revolut România.

Cu Revolut poți deschide un cont curent în doar 60 de secunde și poți deține și schimba 25 de monede imediat, fără taxe și comisioane ascunse. Utilizatorii Revolut pot efectua transferuri internaționale gratuite către orice cont bancar din lume și pot cheltui în străinătate în 150+ de monede, fără taxe, la cursul de schimb valutar real, cl interbancar. Revolut oferă de asemenea și cea mai simplă și rapidă modalitatea de a avea acces la criptomonede, oferind utilizatorilor opțiunea de a cumpăra, deține și vinde Bitcoin, Litecoin și Ethereum printr-o simplă apăsare de buton, la cel mai bun curs posibil.

Din discutiile cu prietenii care detin deja un card Revolut, indiferent daca a fost gratuit sau premium, nu au intampinat probleme, nu le-a fost refuzat la POS-uri si au putut achita toate facturile online.

Despre Revolut

Revolut a fost înființat în iulie 2015 cu o misiune ambițioasă: să zguduie de la temelie sectorul financiar bancar. Utilizatorii Revolut își pot face un cont curent în 60 de secunde, pot cheltui bani în străinătate în peste 150 de monede, fără comisioane ascunse, și au posibilitatea de a deține și schimba 25 de monede direct din aplicație și de a efectua transferuri domestice și internaționale folosind cursul de schimb valutar real.

Compania cu sediul în Londra are peste 1.800.000 de utilizatori în Europa și a procesat până în prezent peste 60 de milioane de tranzacții în valoare totală de mai bine de 15 miliarde de dolari. Revolut a obținut finanțări în valoare totală de 336 milioane de dolari de la investitori cunoscuți precum Index Ventures, Balderton Capital, Ribbit Capital sau DST Global.

Leave a Reply