Lenovo a devenit partener tehnologic al echipei Ducati de MotoGP

Lenovo Ducati MotoGP
Una dintre plăcerile mele este să mă uit noaptea la curse de MotoGP în timp ce scriu diferite texte sau citesc articole care nu necesită concentrare maximă. Iar Ducati e unul dintre brandurile mele favorite, chiar langa Harley Davidson si Suzuki Hayabusa.

Începând de astăzi am un motiv în plus pentru a mă uita. Lenovo a semnat un contract de sponsorizare pe termen lung cu echipa Ducati. Începând cu sezonul 2018, Lenovo a devenit principalul partener tehnologic al Ducati, ceea ce înseamnă că echipa va folosi PC-uri, tablete și servere Lenovo atât pe circuit, cât și în afara lui.

De asemenea, parteneriatul presupune colaborarea pentru dezvoltarea produselor aflate în faza de cercetare și dezvoltare, ca parte a unui program de continuă accelerare a progresului și succesului echipei Ducati, un motiv în plus de a scrie articole despre inovatiile Lenovo. Prima cursă a Lenovo alături de Ducati a avut loc în data de 8 aprilie, la Autódromo Termas de Río Hondo din Argentina.

„MotoGP crește în prestigiu și popularitate la nivel global, devenind în mod rapid un sport urmărit de către milioane de fani din întreaga lume. Cei 90 de ani de tradiție în care Ducati s-a concentrat pe inovație, viteză și performanță susțin povestea companiei noastre și principiile pe care le urmărim în dezvoltarea produselor. Ne bucurăm atât de vizibilitatea pe care acest parteneriat ne-o oferă, cât și de oportunitatea de a utiliza produsele Lenovo ca o modalitate de a sprijini progresul și ambițiile echipei,”  a spus Gianfranco Lanci, Lenovo Corporate President și Chief Operating Officer, într-o declarație despre sponsorizare.

„Ne face plăcere să anunțăm acest important parteneriat cu Lenovo, unul dintre cei mai mari producători de computere și lider în tehnologie inovatoare pentru segmentele de larg consum, comercial și centre de date. Pentru a face față cu succes atât noilor provocări de pe circuitele MotoGP, cât și celor din interiorul companiei, trebuie să încurajăm dezvoltarea capacităților IT și digitale ale Ducati, iar parteneri precum Lenovo ne ajută să facem acest lucru prin soluțiile sale hardware performante și versatile. În același timp, motocicletele de cursă și de serie Ducati reprezintă oportunitățile perfecte pentru testarea celor mai noi tehnologii Lenovo în cadrul acestui parteneriat, despre care suntem siguri ca va fi unul de succes” , a declarat Claudio Domenicali, CEO Ducati Motor Holding.

Calendarul MotoGP poate fi gasit aici daca va intereseaza sa urmariti alte curse.

Leave a Reply