4 metode de a castiga un Audi RS5 Coupe

Vodafone Audi RS5 CoupeAudi RS5 Coupe, premii zilnice si o retea Supernet 4.5G

Vodafone a lansat la mijlocul lunii februarie o campanie conceputa pentru a sarbatori alaturi de clienti certificarile recente obtinute de reteaua Supernet 4.5G. De atunci utilizatorii au fost rasplatiti cu premii variate, de la city break-uri in Europa, console de jocuri, telefoane si tablete, camere video, vouchere de reduceri pentru terminale si accesorii valabile in magazinul online, boxe portabile, cursuri online de conducere defensiva si sanse suplimentare pentru tragerea la sorti pentru premiul cel mare. Gasesti o lista cu toate premiile puse in joc aici.

Cine poate participa la campanie?

Toti utilizatorii aplicatiei My Vodafone, clienti persoane fizice care utilizeaza cartele preplatite si abonamente Vodafone, persoane juridice, precum si utilizatori ai altor retele mobile, pot participa la campania „Cea mai buna retea te sarbatoreste”. Utilizatorii altor retele mobile se pot inscrie la tragerea la sorti pentru marele premiu daca isi porteaza numarul de telefon in Supernet 4.5G.

Cum poti castiga premiile puse in joc si sanse in plus pentru Audi RS5 Coupe?

Metoda 1. Instalezi pe telefon aplicatia MyVodafone din Google Play sau din App Store. Apoi, in slider-ul de sus, dai click pe butonul participa.

Metoda 2. Dupa ce dai click pe participa si vezi ce premiu ai castigat, faci scroll si in josul paginii vei gasi doua butoane prin care poti invita prietenii (cu cat inviti mai multi prieteni, cu atat primesti mai multe runde) si poti utiliza alte coduri primite de la prieteni (iti dau codurile mele, vei primi cate o runda suplimentara pentru fiecare din ele B0W4PAKU si DCBU8B4P).

Metoda 3. Castigi marele premiu la loto 6/49.

Metoda 4. Te trezesti mai devreme, te duci la munca si castigi in timp suficienti bani incat sa-ti permiti o astfel de masina.

Dai o bere dupa ce castigi un premiu fain, ok?

Castigatorul premiului cel mare, un Audi RS5 Coupé, va fi decis prin tragere la sorti pe data de 12 aprilie 2018 si anuntat pe www.vodafone.ro si pe pagina de Facebook a Vodafone Romania.

Pana acum am castigat: Video Pass valabil o luna, Maps Pass valabil o luna, 1 zi net nelimitat, 5GB net national, 50% discount la o serie de produse Philips.

Discussion

  1. Jimmy
    • Razvan

Leave a Reply