Vitacom Electronics – Black Friday cu reduceri de pana la 35%

Vitacom Electronics, companie specializata in vanzarea si distributia de produse electronice, vine cu o promotie speciala pentru Black Friday. Discounturile oferite pornesc de la 10% si ajung la 35% in functie de suma de achizitie. Vitacom desfasoara aceasta campanie intre 17 si 18 noiembrie in magazinele fizice din Arad, Bacau, Bucuresti, Brasov, Cluj, Iasi, Timisoara si Constanta. In plus, Vitacom va prelungi orarul magazinelor cu o ora atat vineri, cat si sambata.

Promotia oferita de Vitacom de Black Friday porneste de la un discount de 10% pentru o achizitie de 20 lei, ajungand pana la un discount de 35% pentru 100 de lei cheltuiti in magazin. Magazinele ofera o gama larga de aproape 10.000 de produse.

Conform traditiei Black Friday, si anul acesta pregatim cele mai mari reduceri ale anului. Acestea vizeaza o gama foarte larga de produse, fiind personalizate pentru fiecare client in parte. Campania noastra este construita in functie de valoarea de vanzare, fiind in acelasi timp foarte accesibila oricarui segment de piata”, afirma Aviva Vita, director marketing Vitacom Electronics.

Vitacom estimeaza pentru 2017 o cifra de afaceri de 10,55 milioane de euro, in crestere cu 10% fata de anul anterior (9,5 milioane de euro) si este prezenta pe toate canalele de distributie: magazine traditionale, key account, online, dar si prin magazine proprii si exporturi. Vitacom exporta produsele Well si Chrome in Ungaria, Bulgaria, Slovenia, Serbia, Bosnia si Hertegovina, Croatia, Estonia, Grecia, Cipru, Spania, Portugalia, Cehia, Polonia dar si in Germania.

Despre Vitacom Electronics

Vitacom Electronics a fost fondata in anul 1991 de Vasile Andrei Vita, din pasiune pentru produse si accesorii electronice. Prin profesionalism, siguranta si flexibilitate, aceasta a castigat fidelitatea si aprecierea clientilor si a reusit sa se impuna pe piata datorita preturilor competitive si calitatii produselor.

Calitatea serviciilor companiei a fost rasplatita prin aprecieri la nivel international si national, firma detinand distinctia International Gold Star for Quality, precum si numeroase titluri acordate de Camerele de Comert si Industrie. Compania a dezvoltat doua branduri proprii: WELL si CHROME, recunoscute la nivel national si international. De asemenea, a stabilit parteneriate durabile cu branduri recunoscute la nivel mondial precum: GP Batteries, Valueline, Konig, HQ, Cyberpower, Maxell, Goobay, ProsKit, NGS, Fixpoint, Goobay si Legrand.

Leave a Reply