Black Friday la Ideall.ro: reduceri reale de pana la 70% la electronice si electrocasnice

Magazinul Ideall.ro s-a pregatit de Black Friday cu reduceri de pana la 70% la peste 230.000 de electronice si electrocasnice de la principalii furnizori pentru Romania: Arctic, Beko, Gorenje, Electrolux, Hansa, Bosch, Hotpoint si nu numai.

Ideall.ro black friday

Ideall.ro – Vizitatorii vor face achizitii cu o valoare medie intre 1400 si 2000 lei

Interesul pentru ziua de Black Friday, care anul acesta se va desfasura pe 17 noiembrie, a inceput sa se arate inca de la finalul lunii octombrie. Ne asteptam ca vizitatorii de pe Ideall.ro sa faca achizitii cu o valoare medie intre 1.400 si 2.000 de lei. De asemenea, preconizam ca jumatate dintre ei vor fi din Bucuresti si Ilfov”, a declarat Catalin Ciolpan, General Manager.

Reducerile pregatite de Ideall.ro vor fi disponibile din noaptea de joi, 16 noiembrie, spre vineri, 17 noiembrie. Clientii vor putea achizitiona, de exemplu, masini de spalat Hotpoint la pretul de 1.299 de lei, cu o reducere de 48%, combine frigorifice Beko la 1.499 de lei, pret redus cu 38% sau cuptoare incorporabile Bosch la 1.499 de lei, reduse, de asemenea, cu 38%. Transportul va fi gratuit in toata tara pentru marcile de top.

De asemenea, clientii beneficiaza de un portofoliu variat in ceea ce priveste metodele de plata: pot plati la livrare si beneficia de serviciul de deschidere a coletului, pot plati cu cardul bancar sau pot opta pentru plata in rate de la 12 la 24 de luni, fara dobanda.

ideall.ro black friday

Ideall.ro estimeaza vanzari de Black Friday in valoare de 4 milioane Euro

In 2016, cifra de vanzari din Black Friday, a atins suma de 2,3 milioane de euro. Anul acesta, Ideall.ro estimeaza vanzari de 3,5-4 milioane de euro pentru aceasta perioada.

Ne dorim o crestere de minimum 50%. Consideram acest target realizabil, intrucat am adus numeroase imbunatatiri pe partea de logistica, am dublat numarul de salariati, am facut investitii in software, precum si in optimizarea platformei de e-commerce”, a completat Catalin Ciolpan.

Ideall.ro detine un depozit de 4.000 de metri patrati in Ilfov, cu o suprafata dubla fata de anul trecut. In Bucuresti si in Ilfov, livrarile vor fi realizate cu personal propriu, iar pentru flota de masini a fost investit un milion de euro. Comenzile vor ajunge la clientii din Capitala si din imprejurimi in maximum trei-patru zile lucratoare.

Leave a Reply