Vonino Black Friday – reduceri de pana la 75% si o tableta Doodle 8″ cadou

vonino black friday

Vonino Black Friday – Toate comenzile pleacă în ziua în care au fost înregistrate

Începând cu anul 2014, tabletele și telefoanele Vonino s-au regăsit în fiecare an în promoțiile de Black Friday. În perioada 17-19 Noiembrie 2017, acestea vor putea fi achiziționate cu reduceri de până la 75% atât de la partenerii producatorului, cât și din magazinul online al acestuia.

Produsele selecționate vor fi disponibile la nivel național, în cele 32 de locații Carrefour Hypermarket, cât și în cele 123 de locații Flanco; modelele Vonino sunt disponibile și în cele peste 100 de locații specializate EuroGSM (partener Orange) și în cele peste 160 de locații specializate ARSIS (partener Vodafone).

Dacă mă iau după reducerile din anii anteriori, mă aștept să găsiți Zun XO (poți citi un review realizat de mine) la aproximativ 450 lei (reducere de 45%), Zun X la aproximativ 350 lei, KidsWatch S2 sau S3 la aproximativ 130-160 lei (reducere de 60%) etc.

Promoțiile Black Friday pentru tabletele, telefoanele și gadget-urile Vonino vor fi disponibile și online prin intermediul eMag.ro, Flanco.ro și Vonino.ro. Pe site-ul Vonino.ro veți găsi și o surpriză pentru copii dvs., tableta grafică Vonino Doodle 8″ oferită CADOU la produsele selecționate.

Pentru perioada Black Friday 2017, Vonino România a asigurat împreună cu partenerii participanți un stoc de peste 70.000 de produse, 50% dintre acestea fiind tablete 4G, 3G sau Wi-Fi cu reduceri de preț de până la 50%. Reduceri de până la 50% vor avea și toate telefoanele disponibile în oferta Black Friday 2017, cele mai mari reduceri fiind de până la 75% pentru gadget-urile din portofoliul Vonino.

Cea mai mare problemă a promoțiilor din perioada Black Friday este timpul crescut de livrare. Pentru acest motiv am asigurat livrarea stocurilor în întreaga rețea parteneră cu mult timp înaintea lansării promoțiilor, asigurând astfel suficient timp pregătirilor logistice necesare pentru reducerea timpului de livrare către clientul final. Pentru site-ul propriu, Vonino.ro, în acest an am optimizat procesul de livrare astfel încât toate comenzile să plece în ziua în care au fost înregistrate.” Dragoș Vasile, Director Executiv Vonino România

Despre tableta Vonino Doodle 8

Tableta de scris Doodle 8 oferă o suprafață de scris LCD destul de generoasă (8.5 inch – 246 x 149 x 10 mm), sensibilă la presiune, care încurajează scrisul fără hârtie.

vonino doodle
Bateria, tip CR2016, ofera 50.000 de cicluri de stergere, mai mult decat suficiente pentru o utilizare activa timp de 2 – 3 ani. La o greutate de numai 32 de grame, carcasa si LCD-ul sunt realizate dintr-un plastic durabil, rezistent la spargere, care are numerosi magneti pe spate pentru scris.

Tableta înlocuiește astfel vopseaua pentru pereți cu efect de tablă de scris și chiar tabla sticker de scris autocolanta pentru perete. Eu i-am pus piticului în camera un astfel de sticker, a fost foarte încântat dar i-ar fi plăcut mai mult să o poată lua cu el peste tot prin casă, în funcție de unde îl apucă pasiunea de a desena pe pereți. :)

Leave a Reply