Mathilde, brandul de vestimentatie feminina, inaugureaza un nou concept store in București

Brandul de vestimentatie feminina Mathilde va inaugura pe data de 23 noiembrie un nou concept store in Bucuresti, pe Calea Dorobanti 126-130. Noul showroom Mathilde va avea o suprafata de 80 metri patrati, iar investitia se ridica la 70.000 de euro. Astfel, brandul ajunge la o retea de zece reprezentante la nivel national.

Mathilde vestimentatie feminina

Anul acesta, am pus bazele unei noi capacitati de productie langa Oradea, incercand sa mentinem la cote inalte fluxul productiv si calitatea creatiilor Mathilde. Acest pas ne-a incurajat sa privim cu incredere spre viitor si sa deschidem alte reprezentante Mathilde in tara. Am ales din nou Bucurestiul, de data aceasta pe Calea Dorobanti, ca destinatie pentru cel de-al doilea showroom Mathilde.

Noul concept store reflecta, in opinia noastra, spiritul Mathilde la nivel estetic. Vom aduce cele mai noi creatii din colectia Toamna-Iarna 2018, dar si creatii best-seller de anul acesta, pentru care exista in continuare cerere. Mizam pe potentialul local si pe dorinta iubitoarelor de frumos din zona de a se imbraca original si cu personalitate“, a precizat Razvan Ghesea, director investitii Mathilde.

Mathilde pret a porter

Creatiile Mathilde se remarca printr-un stil original si atemporal, in care predomina croiurile in tendinte, personalizate cu broderii si aplicatii lucrate manual. Rochiile si fustele unicat, prêt-à-porter sau speciale pentru ocazii, cu croieli fluide care pun in valoare feminitatea, bluzele cu aplicatii patch work, salopetele cu detalii inedite sau cardiganele versatile sunt cateva din piesele de rezistenta ale colectiilor Mathilde.

Din anul 2013, cand a fost deschisa prima reprezentanta Mathilde in Bucuresti, pe Nicolae Balcescu 22, brandul a evoluat organic. In ultimii patru ani, compania care opereaza brandul Mathilde si-a extins reteaua de distributie prin parteneriate locale, iar printre noile reprezentante inaugurate se numara franciza din Deva Shopping City, precum si o reprezentanta concept store in City Park Constanta. De asemenea, numarul de angajati a crescut de la 60 in 2013 la 80 anul acesta.

Mathilde stil original si atemporal

Vanzarile au urmat acelasi trend ascendent, de la 800.000 de euro in 2013 la 1,4 milioane de euro la finalul lui 2017. Pana in 2020, compania estimeaza atingerea unui prag de vanzari de două milioane de euro.

De asemenea, site-ul mathilde.ro a fost imbunatatit printr-o investitie care i-a asigurat o interfata user-friendly si accesibilitate superioara. Fata de 2013, vanzarile online s-au triplat si continua sa creasca in fiecare an, ajungand sa reprezinte 9% din totalul vanzarilor in anul 2017.

Din 23 noiembrie, noul concept store Mathilde din Bucuresti, situat pe Calea Dorobanti nr. 126-130, isi asteapta clientele cu creatii originale, personalizate cu broderii si aplicatii manuale.

Mathilde – unicitate, spirit feminin, stil original si atemporal

Mathilde este un brand romanesc de fashion fondat in 2004 in Romania, cu sediul in Brasov, cu scopul de a propune o abordare creativa in industrie, prin haine cu personalitate, care celebreaza unicitatea si spiritul feminin. Creatiile Mathilde sunt disponibile in Romania in reprezentantele din Baia Mare, Brasov, Bucuresti, Cluj, Constanta, Iasi, Timisoara, Deva, in reteaua distribuitorilor din intreaga tara, dar și online:

www.mathilde.ro

www.facebook.com/MathildeRomania

www.instagram.com/mathilde.ro

www.pinterest.com/mathilderomania/

www.twitter.com/MathildeRomania

Leave a Reply