MagicHOME se intampla multumita unor OAMENI MAGICI

magicHome

Probabil ai auzit deja de MagicHOME, initiativa celor de la Magicamp, care isi propune sa stranga bani pentru renovarea unei case dedicate parintilor copiilor bolnavi de cancer.

Chiar in acest moment, acum cand vezi aceste randuri, cineva sta pe un scaun incomod, intr-o vitrina in centrul Bucurestiului. Este aici https://pentrumagichome.ro/ si a venit pentru o ora, doua sau chiar pentru mai mult sa sustina constructia unui „refugiu” pentru parintii care stau la capatul copiilor bolnavi de cancer. Stau zi si noapte pe un scaun, fara a putea lua loc intr-un pat alaturi de cei dragi (una dintre cele mai urate parti din deficientele sistemului medical romanesc).

MagicHome – Cum pot ajuta?

Deja, multi oameni entuziasti (vedete, bloggeri, vloggeri, jurnalisti etc.) au luat un loc pentru o ora sau mai mult pe un scaun intr-o vitrina din centrul Bucurestiului:

  • OANA PELLEA
  • ANTONIA
  • INNA
  • MIHAI GAINUSA
  • ANDREEA ESCA
  • MIKEY HASH
  • ALEXANDRU NEGREA
  • CORNEL ILIE
  • si altii

Oamenii minunați de la Magicamp vor sa le construiasca o casă, MagicHOME, unde orice parinte cu copilul internat sa poata sa se odihneasca in conditii umane. Poti ajuta si tu, chiar si cu foarte putin. Cu timpul tau liber, cu un share pe Facebook sau cu o donatie.

Ia loc pe scaun pentru o ora sau trimite un mesaj prietenilor tai, cunoscutilor. Oameni cu mult suflet vor lua loc pe acel scaun ora de ora pana cand Magicamp va reusi sa stranga 100.000 de SMS-uri cu donatii mici lunare. Acum sunt mai putin de 50.000.

★ Doneaza 2 euro/luna: SMS la 8844 cu mesajul MAGIC.
★ Doneaza cat si cum doresti: http://pentrumagichome.ro/cum-pot-sa-ajut
★ Inscrie-te sa iei un loc pe scaun: http://pentrumagichome.ro/

Mai poti sa donezi online prin intermediul cardului banca, Paypal, prin Transfer bancar sau prin Bursa Binelui daca nu iti convine sa trimiti SMS-ul.

Trebuie sa stii ca poti opri plata recurenta trimitand MAGIC STOP la 8844. De la momentul trimiterii MAGIC STOP, nu veti mai fi taxat pentru donatii lunare.

Daca vrei sa urmaresti postarile din online, poti sa cauti hashtag-ul #pentrumagichome iar pe site-ul initiativei poti vedea live persoanele care stau pe scaun.

In cazul in care nu esti convins, poti consulta aici planul operational al proiectului inainte de a lua o decizie.

Leave a Reply