iPhone X e disponibil in magazinele Vodafone

iphone X Vodafone

iPhone X a devenit disponibil astazi la Vodafone in acelasi timp cu magazinele din Statele Unite. Daca celelalte lansari au avut loc noaptea, de data aceasta, am avut parte de una matinala. Ora 8.01.

Nu sunt fan iPhone dar tot hype-ul din jurul noului model m-a facut sa-l vreau spre testare. Vedem ce imi rezerva viitorul.

Ajung la 7.30 in fata noului magazin Vodafone de la Unirii nr. 1, coltul dinspre Hanul lui Manuc de langa covrigaria Petru. Bloggeri, jurnalisti, toti ne-am strans sa vedem noua minune din portofoliul Apple. Incepand cu o doza buna de hahaieli, prezinta apoi Cabral, mai multe hahaieli si zbang. Extragerea castigatorului primului iPhone X livrat de Vodafone. Pe lista scurta: Giorgiana, Cristi si Ionut. Dintre cei trei a fost extras Ionut (felicitari!).

Am invartit telefonul de cateva ori, m-am invartit prin magazin si am vazut un pliant cu un nou concurs (cel de mai jos).

concurs iphone X

iPhone X este disponibil la un pret de 649 Euro la abonamentul Super RED 45 iPhone. Este, probabil, cel mai bun pret din Romania in acest moment.

iPhone X si reteaua Supernet™4.5G

Functioneaza impecabil cu reteaua Supernet™4.5G lansata de Vodafone, reteacare ofera clientilor optimizare superioara pentru streaming video, securitate imbunatatita integrata in retea si latime de banda mai mare. Supernet™ 4.5G este prima retea mobila care a demonstrat viteze in jurul valorii de 800Mbps utilizand un smartphone lansat comercial.

Lansarea Supernet™ 4.5G este promovata printr-o campanie de comunicare care include jocul mobil „RaceReady Vodafone”, ce ofera lectii de condus defensiv pe Transfaragasan pentru toti utilizatorii, acestea fiind realizate de campionul de raliu Titi Aur.

Campania este derulata in TV, print, outdoor si digital si este construita in jurul mesajului „Reteaua ta de viitor te sustine cu viteza si securitate pentru experiente de ultima generatie. Hai sa ne bucuram impreuna de viitor. Ready?”.

Spotul TV ilustreaza o intrecere spectaculoasa intre campionul de raliu Titi Aur, la volanul unui autoturism pe Transfagarasan, cel mai spectaculos drum din tara, si gameri romani care au concurat in timp real in cadrul jocului mobil, pe replica virtuala a traseului, prin intermediul conexiunii Supernet™ 4.5G.

Jocul „RaceReady Vodafone” este disponibil gratuit pentru telefoanele si tabletele cu sistem de operare iOS si Android.

In incheiere, va las cu cateva poze de la eveniment. Spor la achizitie daca va ganditi sa va cumparati un iPhone X!

Leave a Reply