Precomanda azi iPhone X la Vodafone, Orange cu livrare in 3 noiembrie

iPhone X Vodafone Orange

Vodafone si Orange au deschis precomenzile pentru iPhone X atat pe www.vodafone.ro/shop/, respectiv www.orange.ro/magazin-online/, cat si in magazinele Vodafone/Orange shop, acesta fiind disponibil in magazine incepand de vineri, 3 noiembrie.

iPhone X dispune de un design superb din sticla si otel inoxidabil, cu un ecran Super Retina de 5,8 inchi, cip A11 Bionic cu motor neural pentru invatare artificiala, realitate augmentata si experiente intense ale jocurilor 3D, incarcare wireless si Face ID, oferind o modalitate noua, inovatoare si sigura de deblocare, de autentificare si de plata.

Camera frontala TrueDepth cu Face ID include modul portret cu Portret Lighting pentru selfie-uri cu efect de profunzime si dispune de Animjoi, captand si analizand peste 50 de miscari diferite ale muschilor faciali pentru a oferi viata emoji-urilor intr-o maniera noua si amuzanta.

Camera principala este complet noua si dispune de stabilizare optica dubla a imaginii si include un filtru de culoare nou, pixeli mai profunzi, un procesor de semnal imbunatatit proiectat de Apple, precum si functia Portrait cu Portrait Lighting care permite utilizatorilor sa realizeze fotografii si clipuri uimitoare.

Sticla de pe fata si de pe spatele iPhone X este cea mai rezistenta utilizata vreodata la un smartphone, fiind disponibila in doua finisaje, silver si space gray.

De ce as alege sa merg pe mana Vodafone daca sunt companie sau PFA? Noile abonamente pentru companii!

Datorita noilor abonamente in care costul lunar se adapteaza automat in functie de consumul de date inregistrat in luna respectiva. Astfel, costul scade daca traficul de date inclus in abonament nu este consumat, in timp ce costul maxim ramane cel prevazut in contract. Solutia reprezinta o premiera nationala si este dedicata companiilor din toata tara, indiferent de dimensiune si de domeniul de activitate si acopera atat nevoile nationale de comunicare, cat si pe cele de roaming.

De exemplu, abonamentul Dynamic Prime National, pe langa beneficii de voce, include 1GB de date mobile pentru 6 euro. Daca un angajat utilizeaza 1,5GB de date mobile, costul abonamentului pentru acea luna va fi de 7 euro. Totodata, daca un utilizator utilizeaza doar 0,5GB de date mobile, compania va plati doar 5 euro in luna respectiva pentru abonamentul acesta. Astfel, compania are 100% control pe costul de date si nu plateste mai mult de limitele prestabilite. Noul portofoliu include trei tipuri de abonamente dinamice: cu internet mobil exclusiv national, cu internet mobil in Spatiul Economic European si cu internet pentru laptop si tableta exclusiv national.

Serviciile de business Vodafone Romania se adreseaza atat firmelor mici si mijlocii, cat si corporatiilor si includ solutii individuale de voce mobila, voce fixa si internet, precum si solutii integrate si servicii IoT. Printre solutiile lansate de Vodafone Romania pentru a creste gradul de digitalizare a companiilor se afla si Ready Business Score, o platforma online care le permite companiilor sa-si evalueze eficienta din punct de vedere digital si nivelul de adaptare la noile tendinte tehnologice.

 

Leave a Reply