Asociatia Millennium Center recruteaza 25 de voluntari pentru un eveniment in Bulgaria – Voluntar in lume

Voluntar in lume - voluntariat

Vei termina scoala si iti lipseste experienta in munca necesara la angajare?

Daca ai intre 18 si 25 ani, dobandeste o parte din aceasta experienta prin implicarea ca voluntar in organizarea unui eveniment in Bulgaria, intre 8-28 octombrie 2017, avand toate costurile asigurate si 110E bani masa si buzunar prin programul Serviciul European de Voluntariat – ERASMUS+!

In Young Keep the traditions, un grup de 25 de voluntari romani si alti voluntari din Vidin se vor distra prin metode non-formale, vor invata sa promoveze festivalul si comunitatea vlaha prin promo online, offline, foto-video, logistica, ateliere de arta traditionala, culturale, dans si muzica vlaha, romaneasca, prezentari ale traditiilor Romaniei, spatiu pentru proiecte, ideile tale, competitii sportive si multe altele!

Tot ce vei invata va fi descris in certificatul Youthpass pe care il vei primi la final de stagiu sa il atasezi la CV pentru a dovedi experienta in munca prin voluntariat!

In cadrul proiectului voluntarii vor avea ocazia sa dezvolte propriile idei si initiative pentru crearea si implementarea proiectelor viitoare. Vor fi incurajati voluntarii sa se exprime, sa fie creativi si sa-si puna in practica ideile.

Ce asigura Asociatia Millennium Center?

  • Transportul international – asigurat dus-intors in limita impusa de ERASMUS+
  • Transport local – asigurat de organizatia gazda
  • Cazare oferita si conditii pentru gatit
  • Asigurare de sanatate CIGNA pentru EVS
  • Bani de masa: 70 Euro
  • Bani de buzunar: 40 Euro

Cum aplici:
Trimite un CV in limba romana sau in limba engleza impreuna cu motivatia ta de participare in acest proiect pe adresa parteneriat@experientamultisport.ro cu titlul VOLUNTAR IN BULGARIA cat mai curand, cel tarziu pana in data de 22.09.2017.

Vei fi contactat pentru interviu fie indata ce ai aplicat, fie incepand cu data de 23.09.

Selectia va fi facuta in perioada 23-25 septembrie si vor fi comunicati pasii urmatori.

Limba engleza la un nivel incepator este un criteriu obligatoriu, nivelul mediu sau avansat constituind un avantaj in selectie, precum si interesul in organizarea de evenimente si motivatia de participare in acest proiect.

Mai multe detalii proiect gasiti aici iar aici gasiti detalii generale despre cum functioneaza acest tip de proiect SEV.

Leave a Reply

%d bloggers like this: