Banca Centrala Europeana organizeaza concursul „Euro Video Challenge”

Euro Video Challenge

Daca iti place sa explici prietenilor tai temele economice aflate in dezbatere in viata politica sau la TV intr-un mod antrenant si daca iti place sa realizezi videoclipuri, poti participa a concursul organizat de Banca Centrala Europeana.

Daca ai intre 18 si 30 de ani, profita de aceasta ocazie pentru a a-ti spune povestea si a-ti demonstra talentul, trimitand un videoclip original cu o durata de cel mult 2 minute si 20 de secunde pe o tema economica legata de activitatile Bancii Centrale Europene!

Termenul-limita pentru trimiterea videoclipurilor este 24 septembrie 2017.

Premiile Euro Video Challenge

Persoanele sau echipele care realizeaza cele mai bune videoclipuri vor fi invitate la ceremonia de premiere care va avea loc joi, 9 noiembrie 2017, cu ocazia celei de-a zecea aniversari a conferintei pe teme economice „Les Journées de l’économie” (Jéco), organizata la Lyon, Franța.

Premiul intai este de 4 000 de euro.

Locurile doi si trei vor fi premiate cu 3 000 si, respectiv, 2 000 de euro. Aceste premii pot fi acordate in functie de decizia juriului privind calitatea videoclipurilor.

In plus, cele mai bune videoclipuri ar putea fi publicate pe platformele de comunicare sociala ale Bancii Centrale Europene si Jéco!

Nu uitati ca va puteti inscrie pana la data de 24 septembrie 2017! Timp ar fi suficient pentru a dezvolta un subiect si a realiza videoclipul.

Pentru a-l face mai interesant puteti utiliza unul dintre template-urile gratuite disponibile aici:

https://biteable.com/templates/

https://www.videoblocks.com/videos/templates

https://editorsdepot.com/

https://www.videezy.com/free-video/template

Multa bafta!

Leave a Reply

%d bloggers like this: