Companii de renume, gadget-uri si competitie pentru startup-uri la cea de-a 4-a editie Techsylvania

Techsylvania

În această vară Cluj-Napoca este din nou centrul de întâlnire ai liderilor globali din industria IT. Motivul este Techsylvania, unul dintre cele mai influente evenimente de tehnologie și inovație în industria IT din Europa de Est, care va avea loc între 17-20 iunie la Casa de Cultură a Studenților din Cluj Napoca.

Evenimentul va dura patru zile, dintre care primele două sunt dedicate unui maraton de programare (hackathon), unde specialiștii în IT se reunesc pentru a testa limitele unor tehnologii inteligente. Participanții vor avea ocazia de a folosi propriile gadget-uri pentru proiecte precum drone,VR, ceasuri inteligente și multe altele. Cel mai bun proiect va fi premiat cu produse high-tech.

În a treia zi a evenimentului, în paralel cu conferința va avea loc și Startup Avalanche, competiția internațională de startupuri organizată în parteneriat cu Risky Business.

Companiile vor avea șansa să își prezinte proiectul în câteva minute, în fața investitorilor. Premiul pentru cel mai bun startup va fi o excursie în Silicon Valley, unde câștigătorii vor avea întâlniri gata stabilite cu investitorii și antreprenorii potriviți pentru afacerea lor care să îi ajute să identifice oportunitățile de dezvoltare a companiei.

Speakerii Techsylvania

Evenimentul se bucură de participarea a numerosi inovatori și vizionari din sfera IT-ului și a afacerilor pe plan internațional.

Daca aș putea să merg la eveniment, mi-aș dori să-i urmăresc în principal pe main speakerii evenimentului:

  • Ralph Simon, inventatorul tonului de apel pentru telefonul mobil și CEO al Mobilium,
  • Alexis Bonte, Executive in Residence la Atomico, una dintre cele mai mari fonduri de investiții din Europa,
  • Krating Poonpol, partener la 500 Startups, omul de business al anului in Thailanda sau
  • Martin Wezowski, Chief Designer la centrul de inovare SAP.

Mai multe informații despre invitați, gadget-urile disponibile la eveniment, competiția Startup Avalanche, dar și detalii despre biletele la preț special pentru eveniment pot fi găsite aici: http://www.techsylvania.co.

Leave a Reply