Vodafone Romania – Roaming fara costuri suplimentare

Vodafone Roaming fara costuri suplimentare

Roaming fara costuri in UE, Islanda, Lichtenstein si Norvegia

Vodafone Romania, liderul serviciilor de roaming 4G, ofera in premiera clientilor persoane fizice, utilizatori de abonamente si cartele preplatite, posibilitatea de a folosi, fara costuri suplimentare, beneficiile nationale de minute si de date si in tarile din Spatiul Economic European.

Vestea este una foarte buna pentru cei care obisnuiesc sa calatoreasca mult in spatiul UE, unde costurile cu telefonia sunt mult mai mari decat in Romania.

Oferta face parte din campania prin care operatorul aniverseaza 20 de ani in Romania si este valabila pentru clientii noi si pentru cei care isi reinnoiesc abonamentele incepand de la 10 euro, precum si pentru cei care isi activeaza extra-optiuni la cartele preplatite incepand de la 8 euro. De asemenea, apelurile primite de abonatii Vodafone Romania in roaming in Spatiul Economic European vor fi gratuite.

Si cel mai recent portofoliu de abonamente pentru companii lansat de Vodafone Romania ofera posibilitatea de a folosi, fara costuri suplimentare, beneficiile de minute si de date incluse si in tarile din Spatiul Economic European, Vodafone Romania facilitand astfel comunicarea in roaming pentru toti cei 8,7 milioane de utilizatori mobili.

Vodafone este lider global incontestabil pe segmentul serviciilor de roaming international 4G, potrivit unui raport efectuat de firma globala independenta de cercetare Ovum, oferind roaming 4G in peste 100 de destinatii, ceea ce reprezinta mai mult decat dublul numarului de destinatii oferite de ceilalti operatori. Lista completa a tarilor in care serviciile de roaming 4G ale Vodafone Romania sunt active este disponibila aici.

Ca un mic rant, oferta s-ar fi potrivit mai bine daca era anuntata la finalul anului trecut cu intrare in vigoare la inceputul acestui an. Cred ca ar fi ajutat la atragerea unor noi clienti care si-au facut abonamente la ceilalti operatori in preajma Craciunului. Inainte luam in calcul RDS tocmai datorita roamingului, cei mai multi prieteni aflati in afara tarii avand abonamente la ei pentru a discuta cu cei din tara.

Leave a Reply