Va invit la expozitia COMPOUNDS organizata de John Dot S

Compounds - John Dot S

Inegalabilul, simpaticul, maretul meu prieten – artistul John Dot S, organizeaza in data de 13.05.2016 la Urban Collectors, incepand cu ora 18, expozitia Compounds.

Van Gogh a analizat in profunzime lumea din jurul sau. A descris-o prin desene, prin linii clare si taioase. In frumusetea peisajelor artistului putem descoperi visul despre o lume asa cum o vedea el. In arta realizata de John Dot S regasim lumea catre care tindem dar pe care trebuie sa o evitam pentru a nu ne autodistruge.

Proiectul urban COMPOUNDS se indreapta catre convingerea oamenilor de a fi mai prezenti in viata lor si la ceea ce se petrece in jurul lor, de a fi mai atenti la mediul inconjurator si la impactul actiunilor lor, incearca sa-i convinga ca un consum calculat si cat mai putina risipa sunt in beneficiul tuturor, mai ales a generatiilor care vin dupa noi.

John Dot S a gandit Compounds ca un exercitiu, „o autoeducare prin care invat sa fiu mai prezent si atent la ce se petrece in jurul meu si la mediul in care traiesc, ca pe viitor sa nu ajung sa ma protejez de el.
Acesti omuleti in aluminiu spun povesti si sunt mereu intr-o situatie, uneori comica, alteori mai putin comica, mesajul fiind de a avea grija de tot ce ne inconjoara.”

Expozitia are loc intr-un spatiu vibrant, cu adanci legaturi cu intreaga comunitate artistica, intr-o ambianta placuta asigurata de catre NotSoCommonDJ. Sesiunea de live painting sustinuta de artistul expozant JohnDotS si artistul Robert Obert asigura publicului iubitor de arta o intelegere mai buna a procesului creativ si modalitatea in care se „naste” fiecare opera de arta.

Expozitia va fi deschisa publicului in data de 13.05.2016, incepand cu ora 18.00, la Urban Collectors, Str. 11 iunie, nr. 35, et. 1, sector 4, Bucuresti.

Despre John Dot S
La baza pictor cu o fire experimentala, descopera la inceputul carierei arta digitala (ilustratia), zona artistica in care activeaza aproximativ 5 ani, pana in momentul in care n-a mai suportat monitorul, tableta grafica, printurile si spatiul limitat pentru exprimarea trairilor si ideilor.
Asa ca a decis sa se intoarca la sevalet, la culoare, la pensula si la experimentarea diferitelor tehnici. Dupa aproximativ 1 an, descopera tehnica stencil-ului, tehnica care l-a atras iremediabil.

De street-art s-a apucat in urma cu un an, avand nevoie de timp pana la prima expozitie pentru a gandi, a experimenta si a crea “Compounds”. Il tine in priza adrenalina pe care o are in momentul in care iese pe strada si lucreaza (ferit de multi ochi) si il motiveaza ideea de a se juca cu spatiul, cu peretii si zonele in care isi poate compune povestea.

Pentru mai multe detalii despre eveniment si despre proiectul urban il puteti contacta pe:
John Dot S
https://www.facebook.com/JohnPunctS1/
johnpuncts@gmail.com

Daca aveti timp si puteti trece pe acolo, eu va astept cu drag. Nu uitati sa ma trageti de maneca!

Leave a Reply