Jimmy Wales, co-fondatorul Wikipedia, vine in premiera in Romania

Jimmy Wales

In data de 22 martie, Jimmy Wales – co-fondatorul celei mai accesate enciclopedii online, vine pentru prima oara in Romania in cadrul McCann / Thiess Conferences, un eveniment prezentat de Vodafone Romania.

Aflat in topul revistei Time al celor mai influente 100 de personalitati, Jimmy Donal Wales este un antreprenor american, membru al Berkman Center for Internet and Society din cadrul Universitatii Harvard si membru al MIT Center of Collective Intelligence. Indemnat de o curiozitate intelectuala fenomenala si de pasiunea pentru tehnologie, Jimmy Wales a reușit sa puna in anul 2001 bazele Wikipedia.

Pornind de la o idee radicala, de a-si imagina o lume in care absolut fiecare persoana de pe planeta primeste acces liber la intreaga cunoastere a umanitatii, Jimmy Wales impreuna cu o echipa de voluntari, a reusit sa aduca Wikipedia pe locul cinci in topul celor mai accesate platforme online, dupa Google, Yahoo, Microsoft si Facebook si urmata de Amazon, Apple si eBay.

Evenimentul va avea loc pe 22 martie, incepand cu ora 17:00, la Sala Epika – Grand Cinema Baneasa & More din Baneasa Shopping City si este prezentat de Vodafone Romania si sustinut de sponsorii oficiali BRD Groupe Societe-Generale si de sponsorul media PRO TV.

Anul acesta, in cadrul Thiess Conferences, Snooker Titans Trophy va aduce patru legende ale snooker-ului mondial la Bucuresti: Ronnie O’Sullivan, Stephen Hendry, Jimmy White si Mark Williams, care vor sustine doua zile de meciuri demonstrative la Circul Globus, pe 2 si 3 aprilie.

Mai multe detalii pe site-ul www.mccannthiess.com
Info bilete: 0730 83 66 47

Leave a Reply

%d bloggers like this: