Dacia Duster Connected by Orange

Dacia Duster Connected

De ceva vreme mă tot uit la un Duster, poate poate reușesc să strâng suficienți bani încât să fac un upgrade.

Ediția specială Dacia Duster Connected by Orange vine la pachet cu un abonament Wi-Fi on board cu 12 GB/lună, trafic gratuit timp de 24 luni, furnizat de către Orange. Hotspotul Wi-Fi Orange permite conectarea până la 10 dispozitive Wi-Fi simultan, fiind cel mai important feature al acestei ediții speciale. Pe lângă Wi-Fi on board, această ediție oferă dotări în exclusivitate, precum:

  • jantele de aluminiu de 16’’ Noir Diamanté,
    o nouă tapițerie iar scaunele din faţă sunt încălzite,
  • asistență video la parcare – Dacia Duster Connected by Orange vine echipată cu asistenţă la parcare pentru ca tu să ai mai multă siguranţă.
  • sistem multimedia Media Nav, cu un ecran tactil de 7 inch, Bluetooth, USB şi navigație.

Câştigă o experienţă unică la volanul unei Dacia Duster Connected by Orange

Cu ocazia lansării noii ediții speciale, Dacia vine și cu un concurs pentru posesorii de permis.

Dacă participi între 30 octombrie şi 1 noiembrie 2015 la Zilele Porților Deschise, în showroomul Dacia din orașul tău şi faci cunoştinţă cu vârful de lance al gamei Duster, poți câștiga unul dintre cele 3 weekend-uri în Cheile Bicazului la volanul unei Dacia Duster Connected by Orange sau, dacă o să completezi formularul de aici şi te duci în orice showroom Dacia pentru a-ţi valida codul, poți câștiga o excursie de o săptămână în destinația aleasă de tine la volanul unei Dacia Duster Connected by Orange.

Dacia Duster Connected by Orange

De reținut este faptul că pentru a putea conduce Duster-ul în vacanța câștigată trebuie să deții un permis de minim un 1 an de zile. De asemenea, trebuie citit cu atenție și regulamentul.

Multă baftă!

Leave a Reply