Autobaza FILM, cel mai recent proiect neconventional al orasului

autobaza film

Vineri, 30 octombrie, începând cu ora 21:00, are loc Autobaza FILM, cel mai recent proiect neconvențional al orașului.

MakeSense (care sponsorizează evenimentul parteneri pe partea de comunicare) alături de prietenii și partenerii lor de la Autobaza, au pus la cale o seară perfectă pentru cei care iubesc filmele, muzica bună și orice combinație între cele două.

Și cum eu sunt mare devorator de filme și seriale nu puteam să ratez evenimentul.

Dacă printre voi sunt pasionați de film, îi așteptăm la proiecția filmului AMY (Asif Kapadia, 2015) și sperăm că vor rămâne cu noi și la (after)party-ul aniversar AutobazaRadio, proiect care împlinește un an de când emite online și mult mai mulți de când adună în jurul său o comunitate de pasionați de busuri și Beetle-uri VW classic.

Și cireașa de pe tort, vor fi și cărți, vinuri, mașini faine și alte surprize. Pentru mai multe detalii, pagina oficială a evenimentului poate fi găsită aici, click pe Join. Prețul unui bilet de acces este de 25 lei!

Program Autobaza Film:

  • 21.00: Proiecţie documentar Amy (2015), regizor Asif Kapadia
  • Party aniversar 1 an de Autobaza Radio

Facilităţi: parcare maşini, parcare biciclete

Oferit de: Beck’s

Parteneri: Librăriile Carturesti, Flux Furniture, 1000 de chipuri wine bar, MakeSense, Volkswagen ClassicClub, Bicicletele Pegas, EVENTIM, AQUA Carpatica

Powered by: Midocar

Biletele se găsesc online, pe Eventim.ro şi în magazinele partenere: Orange, Vodafone, Germanos, librăriile Cărtureşti şi Humanitas, Hypermarketurile Carrefour si benzinariile OMV.

Ne găsiți la adresa Bld. Energeticienilor, nr. 13-15. De reținut!

autobaza film

Leave a Reply