Sir Tim Berners-Lee, inventatorul WWW-ului, vine în premieră în România în cadrul McCann/Thiess Conferences

McCann Thiess Conferences

Săptămâna trecută prietenii de la McCann au avut prezentarea pentru cel mai nou eveniment din seria McCann/Thiess Conferences – A WWVVisionary Lesson.

În cadrul acestui eveniment îl vor aduce în premieră în România pe Tim Berners-Lee, omul a cărui invenție a făcut posibil ca tu să poți citi aceste rânduri.

Sir Tim Berners-Lee va vorbi în data de 12 noiembrie, în cadrul conferinței McCann/Thiess, despre motivația care a stat în spatele ideii de World Wide Web și despre felul în care a reușit să transforme această idee în realitate.

WWW sunt poate cele mai importante 3 litere din istoria recentă a civilizației – Bogdan Enoiu, Director General McCann Worldgroup România

Este aproape imposibil să ne imaginăm cum ar arăta lumea fără World Wide Web. WWW sunt poate cele mai importante 3 litere din istoria recentă a civilizației, cele care au transformat radical modul în care gândim, comunicăm, consumăm și trăim.

Tim Berners-Lee este încă parte din povestea WWW-ului, la peste 25 de ani de la inventarea lui, deținând poziții de conducere în numeroase asociații sau organizații ce vizează dezvoltarea continuă a acestui instrument revoluționar. Printre altele, el este directorul Fundației World Wide Web, lansată în 2009 cu scopul de a maximiza potențialul pozitiv al Web-ului asupra umanității.

McCann Worldgroup România și Thiess Holding au lansat anul acesta seria de conferințe pe teme de leadership, educație, sport și inovație – McCann/Thiess Conferences. American Heroes, A Leadership Lesson a fost evenimentul care i-a adus în România pe doi dintre cei mai apreciați militari americani: Contraamiralul Scott P. Moore și Robert O’Neill cel care pretinde că l-a împușcat pe Osama bin Laden, în timp ce invitatul special al conferinței Justițiarul va fi faimosul Antonio Di Pietro, una dintre figurile legendare ale justiției internaționale.

A treia conferință din serie îl va aduce în premieră în România pe sir Tim Berners-Lee, cel care, din dorința de a regândi felul în care oamenii accesează sau distribuie informații și felul în care aceștia lucrează împreună, a dezvoltat un instrument care a devenit esențial pentru societatea modernă.

Conferința McCann/Thiess, A WWVVisionary Lesson, este organizată de McCann Worldgroup România și Thiess Holding, cu susținerea sponsorului media – PRO TV, și a sponsorilor oficiali, BRD Groupe Société-Générale și UPC Business.

Leave a Reply