iPhone 6S in oferta Vodafone

iphone 6S Vodafone

Joi seara, impreuna cu Francisc, am fost la lansarea noului iPhone 6S in oferta Vodafone, fiind disponibile in intreaga retea de magazine Vodafone si ale partenerilor.

Cele mai recente modele de iPhone pot fi folosite de utilizatori in cea mai rapida retea 4G, alaturi de  abonamentul RED 89, ce include convorbiri si SMS-uri nelimitate in orice retea nationala, 10 GB trafic de date, 2000 de minute internationale, 400 minute roaming/luna si 1.5 GB/ luna trafic de date in roaming, precum si acces pe intreaga perioada contractuala la filme si seriale prin HBO GO si muzica prin Zonga powered by Vodafone. Mai multe detalii despre abonamentele disponibile gasiti aici.

Evenimentul de lansare s-a dovedit a fi foarte popular atat printre clienti, cat si printre bloggeri, Cristi reeditand cu aceasta ocazie petrecerea de la lansarea din 2011 a iPhone 4S. Magazinul de pe Lipscani s-a dovedit neincapator pentru numarul mare de oameni prezenti.

iphone 6S

Daca am fi avut ceva roz la noi, chiar si cateva dungi pe o camasa erau suficiente, puteam intra la tragerea la sorti pentru castigarea unui bon valoric de 750 dolari, cat costa un iphone 6S.

Dupa lansare ne-am indreptat catre Old City pentru after party. Muzica buna dar suficient de tare incat sa nu te intelegi cu cel din fata ta decat daca strigi la el si el la tine. Dupa aproape 2 ore de discutii gatul meu s-a resimtit, l-am luat pe Francisc de o ureche si am plecat spre casa.

Leave a Reply