Sony a prezentat campania publicitara Made for Bond

Made for Bond

Cu putin timp inainte de lansarea noului film din seria James Bond – Spectre, Sony a prezentat campania publicitara “Made for Bond”, avand-o in prim-plan pe Moneypenny, interpretata de actrita Naomie Harris. Spectre va avea premiera in Marea Britanie in data de 26 octombrie iar la nivel mondial in data de 6 noiembrie.

Scurtmetrajul prezinta o urmarire plina de suspans in zona South Bank din Londra, in care Moneypenny lupta impotriva raufacatorilor pentru a-i livra telefonul Sony Xperia Z5 lui James Bond.

Filmul de 60 de secunde a fost regizat de Danny Kleinman. Produs de agentia adam&eveDDB si compania Rattling Stick, o mare parte din scurtmetraj a fost filmat cu camera video profesionala 4K Sony F65, in timp ce secventele de slow-motion sunt redate pe display-ul camerei foto compactă RX100 IV, iar fotografiile pot fi vazute pe ecranul smartphone-ului Xperia Z5.

Campania va fi lansata simultan cu spotul publicitar, care va rula in premiera in Marea Britanie incepand cu data de 1 octombrie 2015, pana in data de 8 noiembrie. Campania media derulata de MediaCom va include aparitii in print, retail, digital si OOH.

Noul Xperia Z5 a fost prezentat pe 2 septembrie 2015 si va fi disponibil la nivel global incepand cu luna octombrie 2015.

Leave a Reply