Poti fotografia un secret? Participa #intelsecret

Intel Challenge Instagram

Intel Romania marcheaza inceputul toamnei cu o provocare inedita – “Intel Challenge for the Instagrammer Inside You: Poti fotografia un secret?

Impreuna cu 5 curatori, compania invita comunitatile de Instagrammeri pasionati de fotografie si arta vizuala sa surprinda un secret in maniera proprie si sa il posteze pe reteaua sociala folosind hashtag-ul campaniei #intelsecret si tag-ul @intelromania.

Premiile oferite sunt 5 tablete ASUS FonePad 7 si un laptop 2 in 1 ASUS Transformer Book T100.

Cei 5 Instagrammeri pasionati de fotografie si vizual, curatori ai proiectului, sunt:

Intel Challenge

Cum participi la #intelsecret ?

Campania se va desfasura in perioada 1 septembrie – 1 octombrie a.c, exclusiv pe reteaua sociala Instagram.

Cei 5 Instagrammeri implicati in proiect vor lansa provocarea pentru comunitatile lor, le vor indica acestora care sunt pasii de urmarit, iar apoi, impreuna cu Intel, vor stabili care este cea mai buna fotografie postata de comunitatea lor.

Vor rezulta astfel 5 castigatori, fiecare urmand sa fie premiat de Intel cu o tableta ASUS FonePad 7 cu Intel Inside. Ulterior, cele mai bune 5 fotografii din campanie vor intra in marea finala al carui premiu este un laptop 2 in 1 ASUS Transformer Book T100, cu Intel Inside. Alegerea marelui castigator se va face exclusiv pe contul de Instagram Intel Romania pe baza preferintelor publicului, exprimate prin “Likes” si “Comments”.

Pentru ca provocarea Intel este un exercitiu de imaginatie si creativitate fara limite, care lasa in urma un sentiment de satisfactie, nu uitati ca top 5 Visual Instagrammeri vor lansa provocarea Poti fotografia un secret? catre comunitatile lor de pe Instagram sub forma a 5 concursuri separate cu premii. Asadar, toti cei care au un cont de Instagram si o pasiune pentru fotografie sunt invitati sa isi aleaga Visual Instagrammerul preferat si sa se inscrie cu secretul lui fotografiat in concurs.

Mecanismul de urmat este unul foarte simplu, in 3 pasi.

Fiecare visual hero isi va decide propriul castigator alaturi de Intel, luand in considerare creativitatea modului in care concurentii au decis sa “se destainuie”. Cei 5 castigatori vor fi fericitii posesori ai unei tablete ASUS FonePad 7 si automat inscrisi in Marea Finala #intelsecret ce se va desfasura exclusiv pe contul de Instagram Intel Romania. Ei se vor lupta pentru un ASUS Transformer Book T100, prin stangerea de cat mai multe like-uri la secretele postate direct pe Intel Romania.

Intel experimenteaza lumea din jur si se apropie de tot ceea ce este nou, out of the box. In Romania, compania va derula o campanie in care se lanseaza o provocare unica, axata in exclusivitate pe vizual si creativitate, pe un canal media unde totul se intampla “aici si acum”- prin fotografie – Instagram si pe implicarea unei comunitati de nisa si a tuturor followerilor acesteia.

Mai multe detalii gasiti pe:

Instagram: Intel Romania
Facebook: Intel Romania
Blog: Iq.Intel.ro
Chic Tech Fashion Blog presented by Intel

Tu poti fotografia un secret? Participa la #intelsecret!

Instagram Intel Romania

Leave a Reply