Maguay a lansat gama noua de servere eXpertServer

Maguay eXpertServer

Intel a lansat in data de 25 iunie 2015, in Romania, noua gama de procesoare Intel® Xeon® E7. Noile procesoare Intel® Xeon® E7 v3 ofera o performanta cu 40% mai mare fata de generatia anterioara si cu pana la 70% mai multe sesiuni de analiza pe ora datorita faptului ca au pana la 18 nuclee, cu 20% mai multe fata de generatia anterioara, si cu pana la 45MB memorie cache LLC (Last Level Cache).

In cadrul show-case-ului din timpul lansarii, a fost prezentat serverul eXpertServer 411-E7-4U, o solutie enterprise server de tip multiprocesor in format rackmount 4U. Serverul este destinat aplicatiilor de tip mission-critical, potrivit scenariilor de implementare a datacenterelor moderne: consolidare – virtualizare, privat cloud, hybrid cloud sau cluster baze de date enterprise, inclusiv arhitecturi de tip in-memory (SAP).

Cele mai importante noutati in configuratia eXpertServer-ului lansat astazi de Maguay sunt:

  • Server tip quad-procesor cu suport pentru 4 procesoare Intel® Xeon® din seria E7-4800/8800 v3, 3 x QPI (max. 9.6GT/s), max. 18 core per CPU, 45MB L3 cache
  • 96 sloturi DIMM suportand pana la 6TB memorie DDR4
  • Suport pentru ultima si cea mai performanta tehnologie SSD: 4 sloturi hot-swap NVMe
  • Management complet si performant, inclusiv de la distanta si inclusiv al consumului de putere

Serverul continua traditia Maguay de a aduce pe piata cele mai noi tehnologii direct de la producatorul acestora, este bazat pe o arhitectura standardizata si non-proprietara, in acelasi timp configurabila conform necesitatilor utililizatorilor.

Produsul este disponibil pe site-ul www.maguay.ro si are un pret de pornire de 14.205,50 dolari.

Leave a Reply

%d bloggers like this: