YOU are the rocker. I am the rocker. Petrecem

I am the rocker

In cazul in care nu ai auzit la radio sau nu ai vazut nici un afis prin oras despre al doilea mare eveniment din ultima perioada dedicat rockerilor, atunci afla ca in weekendul 4-5 iulie are loc la Romexpo festivalul I am the rocker.

Tu vei juca rolul principal, iar tot ce se va intampla in jurul tau va fi croit dupa preferintele tale. Mai mult ca sigur, la finalul festivalului o sa pleci cu multe amintiri frumoase dar si cu premii consistente. Da, vei putea castiga in cadrul concursurilor organizate: o masina plina cu bere, o masina plina cu doze de energizant sau o chitara! De asemenea, in cadrul concursurilor Best Tattoo vei putea castiga un VOUCHER de 300 DE EURO de la Next Level Tattoo iar la Best dressed rocker (barbat/femeie) vei putea castiga doua VOUCHERE DE 300 DE EURO de la Beauty of Pain. Detalii aici.

Abia astept sa-l reascult pe Kempes, sa-l revad timid in fata unei multimi de oameni care il iubesc si il apreciaza. Am vazut pe Youtube cateva concerte cu el prin tara in niste locatii si cu un public putin numeros si mi-a parut rau ca un asemenea talent nu este apreciat la adevarata lui valoare. Cand ascult Regasire si ma gandesc cat de grea a fost despartirea de noi, cei care l-am iubit si il iubim, si cat de frumoasa este regasirea cu noi, nu pot sa nu ma bucur ca s-a regasit pe el. Aici chiar e lumea lui.

O sa-i revad si pe baietii de la Dirty Shirt! Ultima data cand am povestit cu Mihai Tivadar eram prin Centrul Vechi in Bucuresti, la subsolul unui club in urma cu vreo 3 – 4 ani.

Lista de trupe o gasiti mai jos, cu impartirea in cele 3 scene disponibile. Daca vreti sa castigati o invitatie dubla, puteti participa la concursul organizat de Francisc.

Abia astept sa ma bag la un pogo sanatos. La ultimul la care am participat in Sibiu in urma cu o gramada de ani era sa raman fara tricou si pantofi in busculada. Noroc ca acum am 120 kg. :D

 I am the rocker

Discussion

    • Razvan
        • Razvan

Leave a Reply

%d bloggers like this: