Panda, Panda, FoodPanda

FoodPanda

Despre FoodPanda, daca imi aduc bine aminte, am citit pentru prima data in urma cu cateva luni (sau poate cativa ani??) la Cristi pe Facebook cand isi tot comanda mancare la cele mai ciudate ore si ne facea pofta cu alegerile lui.

Foodpanda soseste atat in varianta web pentru desktop, cat si in varianta mobila pentru telefoanele si tabletele cu iOS, Android si Windows Phone, acoperind astfel cea mai mare plaja a potentialilor clienti.

Cum nu mai am decat foarte putin spatiu disponibil pe tablete sau pe telefon, m-am jucat cu versiunea pentru desktop.

Am introdus o adresa din Soseaua Pantelimon (pe straduta pe care locuiesc in Pantelimonezia se pare ca nu livreaza nimeni din platforma, probabil daca dau telefon ajung cumva la o intelegere cu restaurantul respectiv) si am gasit 127 de potentiale restaurante. Ceea ce iti ofera o plaja de gusturi si texturi mai mult decat suficienta pentru a testa cate ceva nou in fiecare seara.

Am ales sa ma uit La Sediu (aflat la Baba Novac) si am fost placut surprins sa vad ca au tot meniul trecut la livrare, precizeaza taxa de livrare, timpul in care iti este adusa comanda si valoarea minima. Cand locuiam in Piata Alba Iulia si comandam de la cateva pizzerii din zona, am nimerit ca doar anumite produse sa fie la livrare iar altele sa fie doar la sediu. Iar valoarea minima era suficient de mare incat sa ai mancare pentru cateva zile sau pentru un chef.

Domnul Spanac, AKA Francisc, mare amator de pizza, e si el fan FoodPanda. La ce vecini are, care-i fac posta in fiecare zi cu ale lor cutii cu pizza comandate, imi e si mila de el. Cred ca as depasi lejer 120 kg daca m-as tine dupa el si poftele lui.

Sa revin la site. Ce nu mi-a placut la listarea restaurantelor e ca nu poti sa treci foarte usor la ultimul restaurant din lista, de exemplu. Trebuie sa dai scroll pana te plictisesti in cazul unei liste cu multe restaurante. Sau sa presupunem ca vrei sa ii contactezi direct din pagina de listare a restaurantelor. Mi s-ar fi parut mai logica o impartire a acestora in mai multe pagini cu cate 20/30 denumiri fiecare.

Chiar daca cei de la FoodPanda nu sunt responsabili cu livrarea produselor, ei actionand ca un intermediar intre restaurant si clientul final – luand un comision/flat fee lunar de la restaurant (cred, sper sa nu ma insel), iti ofera posibilitatea sa te interesezi de statusul comenzii tale si, cel mai important, sa o anulezi daca te-ai razgandit! Un alt lucru fain este ca daca nu esti multumit de calitatea mancarii ce ti-a fost livrata, ii poti contacta si poti cere banii inapoi. Bineinteles, trebuie sa NU te trezesti la final, dupa ce ai mancat tot, ca nu esti multumit. Pentru orice returnare a platii online va trebui sa contactati INTOTDEAUNA foodpanda si nu Restaurantul.

Acestea fiind scrise, mai trag un ochi peste lista restaurantelor care livreaza in zona Perla, poate gasesc ceva interesant care sa ma faca sa las acasa friptura mea de miel si legume la cuptor!

Discussion

    • Razvan

Leave a Reply