Bucura-te de ultima zi de Mobile Days la CEL.ro

Mobile days

Astazi, 25 mai, e ultima zi in car emai poti achizitiona de pe www.cel.ro cele mai noi dispozitive mobile cu reduceri de pana la 35%.

3 produse de neratat aflate la oferta!

Smartphone-ul Nokia Lumia 1020 la pretul de 1.299 de lei, cu o reducere de 500 de lei. Lumia 1020 este singurul smartphone cu o camera foto de 41 MP, capabil pentru capturi Full HD. Datorita functiei Nokia Rich Recording, captarea si redarea audio se realizeaza la o calitate incredibila.

Asus Zenfone 2 ZE551ML Dual SIM Silver este unul dintre telefoanele mele preferate. Am tot citit despre el, n-am avut ocazia sa-l testez dar pentru orice fan Asus poate fi un must-have. Ecran IPS capacitiv de 5.5 inch, camera foto de 13MP cu autofocus si dual-led si Asus ZenUI.

Vrei sa-i dai biroului tau un aer futurist? Sau vrei sa-ti impresionezi prietenii? Alege boxa gravitationala OM One, care se conecteaza prin Bluetooth si leviteaza pe un camp magnetic. Boxa portabila are un design inedit si beneficiaza de tehnologie de ultima generatie, oferind accesibilitate catre orice sursa Bluetooth. Dispune de o autonomie de 12 ore, mai mult decat suficienta pentru o petrecere sau pentru un program normal de lucru. Este disponibila la pretul de 949 lei.

Mai multe produse aflate la oferta gasiti aici.

Leave a Reply