Afla ce costuri contine factura Enel

Enel factura

Enel, din cate stiu, este prima companie din Romania care lanseaza un site online prin care ofera clientilor sai explicatii privind modul in care este compusa factura de energie electrica.

Platforma „Factura pe intelesul tuturor” acopera, in detaliu, toate componentele, asa cum sunt stabilite in prezent de catre Autoritatea Nationala pentru Energie (ANRE) si explica clientilor modul in care factura de electricitate se calculeaza, precum si ce taxe si servicii sunt asociate acesteia.

Printr-un ghid interactiv, clientii pot alege elementul de interes si pot accesa imediat explicatia fiecarei componente de pe factura, de la energie activa, la TVA, taxa pe cogenerare, certificate verzi etc.

enel2

Platforma, este destul de usor de inteles, chiar si de cei care nu sunt familiarizati cu utilizarea calculatorului si are un design prietenos. Aceasta contine si o colectie de sase videoclipuri explicative, in care, directorul Enel Energie si Enel Energie Muntenia responsabil de relatia cu clientii, Simona Trofin, explica modul in care factura este compusa, precum si cum sunt calculate alte componente.

Enel se concentreaza, de asemenea, pe cresterea comunicarii cu toti clientii care au acces la internet. Pagina sa de Facebook, Enel Sharing Romania, are acum o echipa dedicata de relatii cu clientii, pentru a oferi consumtorilor acces usor la serviciile de customer care ale companiei.

Leave a Reply