Acer Switch 10 – cel mai subtire laptop cu ecran detasabil de pe piata

Acer Switch 10E

Acer Switch 10 si Acer Switch 10E

Gama de dispozitive 2-in-1 cu ecran detasabil se extinde cu doua noi modele bazate pe procesoare Intel® Atom cu patru nuclee. Design-ul flexibil face din aceste dispozitive alegerea ideala pentru cei care cauta o tableta, dar nu vor sa renunte la confortul oferit de tastatura.

Acer Switch 10 E (SW3-013) are o baterie de 30Wh care ii ofera o perioada de autonomie de pana la 12 ore, depinzand de aplicatiile utilizate si de setarile de luminozitate ale ecranului. Datorita design-ului imbunatatit, Acer Snap Hinge 2, comutarea intre modurile de functionare este deosebit de usoara.

In modul tableta, Acer Switch 10E cantareste doar 630 de grame, in timp ce ca notebook greutatea sa este de numai 1,28 kg. Disponibil in sase versiuni de culoare, noul notebook 2-in-1 dispune de o suprafata care-l protejeaza impotriva zgarieturilor. Ecranul cu o rezolutie HD de 1280×800 pixeli asigura un control tactil avansat si culori vii.

Suita de aplicatii Acer VisionCare a fost conceputa pentru a proteja ochii de-a lungul sesiunilor de utilizare prelungite. Acest pachet include Acer BlueLightShield™, care reduce oboseala ochilor, filtrand in mod inteligent lumina albastra emisa de ecran si Acer LumiFlex, care imbunatateste vizibilitatea ecranului in conditii de iluminare directa.

Noul Acer Switch 10 este un dispozitiv 2-in-1, alcatuit dintr-o tableta inspirata de designul notebook-ului Aspire S7, avand carcasa confectionata din sticla rezistenta la zgarieturi (Gorilla Glass 3) si o tastatura detasabila. Ecranul Full HD cu rezolutie de 1920×1200 pixeli este fabricat folosind tehnologia Zero Air Gap, care imbunatateste calitatea imaginii indiferent daca e vorba de redarea de poze, rularea de jocuri sau vizualizarea de filme.

La fel ca 10E, si Switch 10 este echipat cu doua camere de 2 MP. Bateria de 22Wh asigura o redare continua de filme de pana la sapte ore. Cu o grosime de doar 8,9 mm in modul tableta si de 23,8 mm in modul notebook, Acer Switch 10 este cel mai subtire notebook detasabil de pe piata.

Specificatiile tehnice ale ambelor modele includ, pe langa procesor Quad-Core si 2 GB de memorie DDR3.

Aspire Switch 10E si Switch 10 vor deveni disponibile in Romania de la sfarsitul lunii iunie la preturi estimate ce pornesc de la 1399 lei, respectiv 1899 lei, TVA inclus.

Acer_Switch_10E_02 Acer_Switch_10E_family Aspire_Switch10_01

Leave a Reply