Acer extinde gama de notebook-uri ultraportabile

Acer Aspire R11

Acer a lansat saptamana trecuta trei noi produse ultraportabile, destinate utilizatorilor care pun accentul pe mobilitate. Echipate cu cele mai noi tehnologii, noile dispozitive 2-in-1, ce pot fi folosite fie ca notebook, fie ca tableta au fost concepute sa ofere cea mai buna experienta de utilizare pentru cei care au nevoie de un dispozitiv usor de transportat, dar performant.

Notebook-ul convertibil Acer Aspire R11

Acer isi extinde portofoliul de notebook-uri convertibile cu Asprire R11, care se remarca datorita autonomiei de pana la opt ore.

Cu o diagonala a ecranului de 11,6 inch, cel mai mic model al seriei Aspire R, se adreseaza in special celor care isi doresc un dispozitiv de dimensiuni si greutate reduse. Pe langa design-ul unic, care permite rotirea display-ului cu 360 de grade, noul R11 se remarca in primul rand prin carcasa care aminteste de materialele textile. Realizat cu cea mai noua tehnologie de gravare cu laser, acest detaliu ii confera notebook-ului un plus de elegantă.

Pe partea de specificatii, modelele Aspire R11 au la baza procesoare Intel Pentium cu procesor grafic Intel HD integrat, insotite de pana la 8 GB de memorie DDR3 si cu capacitate de stocare de pana la 1 TB.

Pe langa camera web Acer Crystal Eye HD, cititor de carduri SD™, porturile USB 3.0 si USB 2.0, respectiv porturile HDMI si VGA, dispozitivul include si tehnologia audio dezvoltata de Acer, TrueHarmony.

Aceasta solutie ar trebui sa imbunatateasca considerabil experienta acustica, boxele redand o gama extinsa de sunete joase, fara distorsiune. Astfel, in oricare dintre cele patru moduri de folosire, Aspire R11 ofera cea mai buna experienta: in modul „notebook” destinat aplicatiilor de tip Office, in modul „pad” ideal pentru partajarea informatiilor sau pentru jocuri, in modul „display” conceput pentru vizionarea de continut video sau in modul „tent” care usurează folosirea in spatii restranse.

Acer Aspire R11 va fi disponibil in Romania incepand de la jumatatea lunii iulie la un pret de 1699 de lei.

Acer_Aspire_R11_01 Acer_Aspire_R11_03

Leave a Reply