Revista de cultura contemporana TIMPUL isi lanseaza platforma web

Incepand de luni, 16 martie, revista de cultura contemporana TIMPUL poate fi citita si pe platforma web www.revistatimpul.ro.

Evenimentul de lansare a platformei a fost special pregatit pentru a marca implinirea a 139 de ani de la fondarea acestei publicatii cu valoare istorica si este gazduit de Librarium Palas din Iasi incepand cu ora 18:00, intr-un cadru special, in care va fi prezentata viziunea editoriala exclusiv online a revistei.

Invitatii speciali ai evenimentului sunt:

  • Daniel Sandru (directorul revistei TIMPUL),
  • George Bondor (editor coordonator al paginilor de Filosofie din TIMPUL),
  • Sorin Bocancea (editor coordonator al paginilor de dezbatere politica POLIS din TIMPUL);
  • prezinta: Andrei Giurgia (editor coordinator & marketing TIMPUL).

Platforma web a revistei TIMPUL va contine rubrici de actualitate culturala, evenimente, recomandari de carte, film si teatru. De asemenea, TIMPUL va sustine blogurile pe care vor semna articole colaboratorii si editorii coordonatori ai paginilor publicatiei. Totodata, va fi pusa la dispozitia cititorilor, arhiva editiilor precedente ale publicatiei.
Printre primele articole ale platformei ce va fi lansata pe 16 martie se numara si o relatare privind Festivalul de International de Film de la Berlin, semnata de criticul de film Irina Margareta Nistor.

Din redactia online a revistei de cultura contemporana TIMPUL fac parte si tineri din Asociatia Studentilor Jurnalisti din Iasi, care vor fi si primii participanti ai Scolii de Presa TIMPUL, coordonata de directorul revistei TIMPUL, Prof.univ.dr. Daniel Sandru.

Daca doriti sa participati la aceasta lansare, puteti sa confirmati la evenimentul oficial de pe Facebook. Numarul revistei din noiembrie-decembrie 2014 poate fi gasit online pe site-ul actual.

lansare_site_ timpul

Leave a Reply