La multi ani, Digipedia.ro!

digipedia

Astazi, 18.02.2015, unul dintre cele mai faine bloguri de tehnologie din Romania, Digipedia, implineste onorabila varsta de 5 ani. Nu pot decat sa ma bucur foarte mult pentru Dragos si pentru echipa pe care a reusit sa o stranga in jurul site-ului.

Stiu ca vorbesc ca un mos dar parca au trecut doua zile de cand imi povestea Dragos ce a preluat si se pregatea sa-i faca o relansare, cum o sa-l dezvolte si ca isi cauta diferiti colaboratori care sa scrie pe zona de tech. Daca nu ma insel, intalnirea a avut loc la McDonald’s-ul de la Romana iar Dragos a venit pe motor.

In cei cinci ani de existenta, desi a prins si perioade in care nu mai credea in viabilitatea proiectului, site-ul a crescut usor, usor, astazi fiind disponibile peste 2800 de articole de interes realizate de o echipa de 11 autori. Munca depusa a adus si o binemeritata evolutie a traficului, care nu face altceva decat sa confirme viabilitatea proiectului.

Incepand de la finalul lunii noiembrie 2014, pe site au inceput sa fie organizate saptamanal diferite concursuri simple pentru fani cu premii interesante si/sau inedite.

Planul pe 2015 ar trebui sa le aduca un loc in top 3 bloguri de tehnologie din tara. La cum ii cunosc incapatanarea si determinarea lui Dragos, cu siguranta o sa reuseasca, mai ales tinand cont de investitiile pe care planuieste sa le faca si de parteneriatele pe care a inceput sa le dezvolte.

Cu aceasta ocazie, Digipedia pune la bataie la un concurs, in colaborare cu Quickmobile, un voucher de 500 lei care poate fi utilizat pentru achizitionarea oricarui produs de pe site-ul acestora. Nu va spun despre ce este vorba, va spun doar ca este o provocare la o calatorie printre amintiri. Daca participati, va doresc multa bafta!

Iar lui Dragos si echipei Digipedia nu pot sa le urez decat multa putere de munca, multa inspiratie si sper sa ajunga acolo unde isi doresc!

Discussion

Leave a Reply

%d bloggers like this: