Intel si Luxottica Group vor oferi ochelari inteligenti

In urma cu cateva zile, Intel Corporation si Luxottica Group S.p.A au anuntat o colaborare multianuala pentru a oferi ochelari sport premium, de lux, dotati cu tehnologie inteligenta.

Aceasta colaborare va extinde limitele cercetarii si dezvoltarii pentru a anticipa cum va arata tehnologia inteligenta pentru ochelari. Scopul este de a ajuta pionieratul livrarii de produse inteligente care sunt importante si dorite de catre utilizatori. Primul produs creat de Intel si Luxottica va fi lansat in 2015.

Popularitatea tehnologiei purtabile creeaza un nou domeniu pentru inovatie – Brian Krzanich, CEO al Intel

ochelari inteligenti

Prin colaborarea cu Luxottica Group ne vom uni ecosistemele si vom integra tehnologia Intel in designurile inovatoare ale Luxottica. Ne asteptam ca aceasta colaborare sa aduca mai repede urmatoarea faza a inovatiei si sa extinda limitele posibilului”, a declarat Brian Krzanich, CEO al Intel cu ocazia lansarii noului concept de ochelari inteligenti.

Aceasta este o oportunitate incredibila pentru noi sa continuam sa inovam si sa cream viitorul ochelarilor”, a declarat Massimo Vian, CEO al Luxottica Group.

Impreuna cu Intel vom continua sa dezvoltam potentialul tehnologiei purtabile si sa extindem limitele dincolo de ceea ce sunt acum ochelarii. Vom crea rame care sunt inteligente, dar in acelasi timp frumoase.  Produse pe care utilizatorii sa le poarte cu placere“, mai spune el.

Tinand cont de brandurile pe care le pune pe piata Luxottica Group, putem estima valoarea acestor ochelari inteligenti la peste 2000 de dolari. Cum ar veni, obrazul subtire cu cheltuiala se tine.

Leave a Reply