Ce jocuri online pentru copii mici recomandati?

Piticotul meu e din ce in ce mai activ si are o indemanare incredibila la tot ce inseamna lucrul pe tableta sau cu tastatura calculatorului / mouse-ul. Nu stiu cat de mult isi da seama ce face acolo dar ma lasa masca cat de repede poate sa invete sa lucreze cu un anumit joc sau sa apese combinatii de taste. Cica la aceasta varsta sunt adevarate sugative de informatii si e bine sa le cultivam cat mai mult imaginatia si indemanarea.

In acelasi timp, insa, cand nu reuseste sa faca ceva ce-i place pe tableta sau la tastatura, tableta zboara cu prima ocazie direct in perete sau pe gresie iar tastatura este trantita de birou intr-un mare fel. Daca de tastatura nu imi e mila, de tableta mai am nevoie. Asa ca, m-am gandit sa ii caut niste joculete educative pe calculator.

Nu-mi imaginam ca o sa fie o misiune dificila dar acum am aflat ca majoritatea jocurilor educative pentru copii mici de care am avut nenorocul sa dau sunt niste mizerii. Unele aveau grafica interesanta, altele erau neatractive complet, dar toate au avut un numitor comun. Au fost gandite de catre adulti pentru adulti care dau in mintea copiilor si mai putin pentru copii.

Cautarea asta a avut si o parte buna. Am gasit un site romanesc care strange o colectie de 16 jocuri friv online. Iar printre ele am dat peste un joc care imi aduce aminte de celebrul Mortal Kombat.

Povestea e similara, chiar si unele dintre caractere par sa fie identice. Eu am jucat, asa cum se poate vedea din printscreen-urile de mai jos, cu Scorpion.

jocuri friv online jocuri online

AI-ul este destul de bine realizat. Pare chiar sa invete din partidele anterioare. M-am trezit cand m-am luptat cu Scorpion ca imi imita fiecare miscare castigatoare / alegere de carti din partidele mai vechi. Link-ul direct catre joc este aici.

Si uite asa, o cautare utila inceputa pe la ora 22.00 s-a transformat intr-un joc continuu pana la ora 1. Si totusi,  am ramas cu o dilema. Unde pot sa gasesc jocuri educative faine pentru copii de sub 2 ani?

Discussion

    • Razvan
    • Razvan
  1. Ionela

Leave a Reply