Cati bani ati castigat cel mai mult la pariuri online?

pariuri

Povesteam intr-un articol anterior despre cele doua tipuri de pariuri pe care le utilizam cel mai des cand eram mai tanar. De la momentul scrierii articolului si pana acum nu am mai pariat. Am pus de cateva ori la loto si am tras impreuna cu piticul de cateva ori lozuri. Dar atat.

Urmarind mai cu atentie comentariile si ponturile de pe Arhibet, dorinta de a paria a inceput sa creasca din ce in ce mai mult in mine. A ajutat aceasta dorinta sa creasca si campionatul de pronosticuri pentru Campionatul Mondial de Fotbal, campionat pe care l-am avut in aceasta vara cu ceilalti colegi de la birou. Am tinut evidenta pariurilor pe o platforma de la Yahoo! iar castigatorul a primit un plic cu o anumita suma. Nu zic mai multe. :) Putem spune ca a fost o suma suficient de mare pentru o saorma cu de toate.

Ce pariuri as utiliza acum?

O sa incep cu meciurile dintr-un campionat care ofera o oarecare predictibilitate, cum e Bundesliga si o sa pariez la inceput pe numarul de goluri. E o provocare mai mare decat sa ghicesti echipa castigatoare si, in acelasi timp, la fel de simpla.

Pe scurt, la acest pariu standard la numar de goluri, de obicei, ai doua alternative, sub sau peste un anumit numar de goluri iar sub/peste 2.5 fiind cel mai raspandit tip de pariu din aceasta gama.

Daca ai pariat peste 2.5, inseamna ca ai pariat ca pe toata durata regulamentara a meciului se vor marca minim 3 goluri. Daca ai pariat sub 2.5 inseamna ca se vor marca maxim 2 goluri. Mai multe detalii si o scurta prezentare a campionatelor in care putem plasa pariuri la numar de goluri gasiti aici.

O alta categorie de pariuri care m-a fascinat cand vedeam in filme cu isi smulgeau parul cei care pierdeau este cea a pariurilor hipice sau pe cursele de caini, mai ales cursele de caini. Ce nu imi ofera o incredere mai mare in sistem este faptul ca in Romania, aceste pariuri sunt live, realizate de catre mine pe o serie de evenimente constand in curse transmise de catre organizatori – si anume – curse de caini preinregistrate si care se difuzeaza pe monitoarele TV instalate special in acest scop in agentie/punct de lucru. Transmisia curselor se va face de la sediul central al societatii, simultan in agentii, prin sisteme tehnice adecvate de interconectare.  Cursele de caini preinregistrate vor rula pe toata durata de desfasurare a programului organizatorului (de exemplu – 288 de curse in 24 de ore),  la un interval de 5 minute fiecare. Mi-ar fi placut mult mai mult ca acestea sa fie transmise live, in adevaratul sens, fara a fi preinregistrate.

Din punct de vedere al caselor de pariuri, trecand peste cele cu prezenta fizica la aproape orice parter de blog, as merge pe varianta depunerii de pariuri online la pariuri unibet.

De ce Unibet? Pentru ca accepta o gama de optiuni de plata foarte larga, incepand cu clasicele carduri de credit sau debit Visa, MasterCard si Visa Electron si continuand cu Moneybookers, Neteller, Ukash, Paysafecard sau transfer bancar. De retras banii de la Unibet ii puteti retrage doar prin transfer bancar sau in conturile de Moneybookers sau Neteller.

Site-ul detine un certificat SSL emis si verificat de VeriSign, asa ca datele personale, banii si operatiunile de pariere sunt securizate.

Acum ca am stabilit cam ce as vrea sa pariez, urmeaza sa stabilesc echipele si sa depun biletele. Mi-am propus ca buget pentru satisfacerea acestei placeri vinovate suma de 100 lei pentru intreg anul, suma din care as vrea obtin aproximativ 120 lei. Cred ca se poate obtine. Vedem pe parcurs.

Daca aveti ceva propuneri de bilete / meciuri / caini, le puteti lasa in comentarii.

Atentionare: Jocurile de noroc online (valabil si pentru pariuri sportive) sunt disponibile exclusiv pentru persoanele de peste 18 ani, iar accesul minorilor este strict interzis. De asemenea, la jocurile si pariurile online exista intotdeauna riscul ca firma organizatoare sa intre in insolventa iar cei care au depuneri sa nu-si mai recupereze banii. Exemple aici. Pentru acest motiv, sfatul meu este sa alegeti cu grija site-ul pe care o sa-l utilizati. Cititi mult si documentati-va!

Leave a Reply