Lupul Dacic (Bitdefender) furnizeaza solutii de securitate Guvernului Danemarcei

logo BitdefenderSolutiile de securitate Bitdefender, create in Romania, au fost selectate de Agentia de Modernizare a Administratiei Publice din Danemarca, pentru protejarea infrastructurii IT a institutiilor din cadrul Guvernului.

Agentia de Modernizare daneza a evaluat calitatea tehnologiilor Bitdefender ca fiind intre ’’foarte buna si excelenta’’.

’’Suntem mandri ca Guvernul Danemarcei a ales tehnologii din Romania, in urma unei competitii cu unele dintre cele mai puternice branduri de securitate din lume. Este inca o dovada a faptului ca inteligenta romaneasca este foarte apreciata in lume. Legat de aceasta recunoastere, Bitdefender a demarat saptamana aceasta campania de brand Bitdefender – inteligenta din Romania, care isi  propune sa vorbeasca despre succesele romanilor la nivel international, despre faptul ca se poate ca un lucru facut de romani, ingloband inteligenta romaneasca, sa devina un reper la nivel global si sa fie apreciat in intreaga lume”, a declarat Florin Talpes, CEO al Bitdefender.

Urmare a selectiei realizate de agentia daneza, specialistii Bitdefender implementeaza solutiile Bitdefender GravityZone Security for Virtualized Environments (SVE), GravityZone Security for Endpoints si Cloud Security for Endpoints (Small Office Security) intr-o intreaga serie de ministere si institutii publice din Danemarca.

Potrivit contractului, Bitdefender furnizeaza Guvernului Danez protectie impotriva virusilor, tentativelor de phishing, amerintarilor de tip ransomware si impotriva altor amenintari ce vizeaza terminale de tip PC/laptop indiferent de sitemul de operare, pentru toate tipurile de servere, precum si pentru terminale mobile precum Android si iPhone. Pachetul cuprinde si o solutie pentru email precum si o solutie de scanare a traficului in retea.

Securitatea infrastructurilor IT virtualizate de mari dimensiuni, apartinand statului danez e realizata cu solutia Bitdefender GravityZone Security for Virtualized Environments (SVE), solutie compatibila cu toate tipurile de hipervizoare (tehnologie ce sta la baza virtualizarii), si care rezolva provocarile traditionale legate de mediul cloud, oferind avantaje semnificative in termeni de securitate, consum redus de resurse si un timp mai redus dedicat mentenantei.

Din consola centrala a GravityZone, institutiile ce implementeaza solutia in cadrul Guvernului Danez pot gestiona toate dispozitivele mobile sau fixe si toate tipurile de clienti virtuali si servere.

Sa nu uitati sa verificati reducerile oferite de eMAG si evoMAG la produsele Bitdefender. Aici gasiti Ghidul de supravietuire realizat de eMAG.

Leave a Reply