evoMAG vinde autoturisme mai ieftine cu pana la 25% de Black Friday

evoMAG Black FridayDupa surpriza facuta de eMAG anul trecut, in acest an se pare ca mai multe magazine online vor oferi discounturi substantiale la masini.

evoMAG, de exemplu, va scoate la vanzare la editia din acest an a Black Friday autoturisme marca Volkswagen si Audi. Reducerile oferite ajung pana la 25% si sunt valabile in perioada 21 – 23 noiembrie.

Mecanismul achizitiei unui autoturism de pe site-ul evoMAG este foarte simplu: clientii trebuie sa intre in cont, sa achite taxa in valoare de 1.000 de euro pentru rezervarea autoturismului, dupa care vor fi contactati de un reprezentant evoMAG pentru finalizarea tranzactiei.

Posibilitatea vanzarii de autoturisme s-a realizat in urma parteneriatului cu Cardinal Motors, dealer auto pentru marcile Volkswagen si Audi.

evomag CEO Mihai Patrascu“Am urmarit permanent diversificarea portofoliului de produse, iar introducerea de autoturisme in oferta de Black Friday a venit ca urmare a cererii din partea clientilor. De asemenea, in comparatie cu produsele oferite anul trecut in cadrul celei mai importante campanii de reduceri din an, in 2014 avem o oferta aproape dubla”, a declarat Mihai Patrascu, CEO evoMAG.

Astfel, din cele peste 20.000 de produse care vor face obiectul unor reduceri semnificative, clientii vor putea achizitiona tablete la preturi incepand de la 169 de lei, smartphone-uri cu 189 de lei, laptop-uri de la 849 de lei, aspiratoare de la 129 de lei, roboti de bucatarie de la 169 de lei si multe alte produse.

Reducerile de Black Friday sunt valabile timp de 3 zile, cu incepere din 21 noiembrie, la putin timp dupa miezul noptii si sunt valabile in limita stocului disponibil.

Leave a Reply