NVIDIA Shield primeste update pentru Android 5.0 Lollipop

NVidia Shield

NVIDIA anunta un nou update major pentru tableta Shield care va actualiza sistemul de operare la Android 5.0 Lollipop si va adauga un nou bundle cu cele mai bune jocuri ale tuturor timpurilor, printre care Half-Life 2: Episode One. Tot acest update va include si serviciul de streaming la cerere, GRID, care ofera acces la peste 20 de jocuri AAA.

In data de 18 noiembrie, SHIELD va fi prima tabletă din lume care va rula Lollipop, update ce aduce noua interfata “material design” si o performanta crescuta pentru toate aplicatiile. Cea mai noua versiune de Android dispune si de o actualizare la Dabbler, aplicatia de desen care primeste o noua interfata, suport pentru folosirea de layere multiple si posibilitatea partajarii sesiunilor creative in direct pe Twitch.

Pasionatii de gaming se vor bucura de prezenta titlului iconic Half-Life 2: Episode One, dezvoltat de Valve, optimizat pentru Tegra K1. Jocul face parte din “Green Box”, un bundle de jocuri incluse in mod gratuit pe versiunea de 32GB/LTE a tabletei. Pachetul include si legendarele Half-Life 2 si Portal, deja disponibile pe platforma SHIELD.

Lista jocurilor optimizate pentru SHIELD disponibile prin Google Play este completata de urmatoarele patru titluri:
• OddWorld: Stranger’s Wrath – action-adventure.
• Pure Pool – unul dintre cele mai indragite simulatoare de biliard.
• Strike Suit Zero – simulator de zbor.
• Turbo Dismount –simulator de accidente cu tehnologie 4x MSAA.

Nvidia GRID – serviciu de streaming la cerere

Noul update va include pe langa toate acestea si serviciul de streaming la cerere GRID. Acesta va fi disponibil in America de Nord incepand din data de 18 noiembrie, luna viitoare va fi lansat in Europa, iar anul viitor in Asia. Acesta o sa fie disponibil in mod gratuit pe tablete si console pana la data de 30 iunie 2015.

GRID se bazeaza pe o tehnologie de streaming care sa ofere rezultate grafice de calitatea GeForce GTX pe toate dispozitivele SHIELD si va include o serie de jocuri precum Batman: Arkham City, Borderlands 2, Brutal Legend sau Psychonauts. In momentul lansarii, serviciul va oferi in total 20 de jocuri AAA.

Pare o tableta faina, are specificatii super dar e mai greu de gasit in Romania decat certificatul de nastere al lui Obama. Daca ati gasit un magazin care importa/distribuie acest produs va rog sa ma anuntati.

Leave a Reply